| Andrei2396 a întrebat:

Salutare poate sa ma ajute cineva cu o treaba? Acuma ceva timp am vazut la tv un film, era vorba despre un barbat (nu apucasem sa-l vad de la inceput) care avea si un caine cu el pe o pluta, pe ocean si a stat cateva zile plutind pe ocean pana a gasit o insula unde a ramas acolo, si-a construit singur o cabana si s-a salbaticit. avea si pasari acolo iar in final a trecut un vapor pe acolo si l-au zarit cei de pe vapor si s-a reaintors inapoi in civilizatie, unde toti cunoscutii il dadusera deja disparut..Precizez ca personajul avea barba si avea cu el un caine care a murit la scurt timp pe insula..Are cineva idee cum se numeste acel film? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| Andrei2396 explică (pentru Dariusuu):

E super da nu-i asta..Era ceva asemanator doar ca ala avea un caine si se scufundase cu un vapor mic iar pe insula s-a intalnit cu niste canibali din aia si s-a imprietenit cu un negru. daca stii ceva despre acest film lasa un rasp.PS Iti multumesc si asta e frumos l-am urmarit.

| Dariusuu a răspuns (pentru Andrei2396):

Aaa îmi pare rău, credeam că ăsta e.

Sper că ți-a plăcut happy.

| thegatekeeper a răspuns:

Cred ca e vorba de Robinson Crusoe, din descrierea ta. Exista mai multe ecranizari ale romanului, unele mai vechi, altele mai recente.