Ontopic: Fiind inteligent.
Offtopic: O persoana destul de puternica psihologic? Ce inseamna acest lucru? Mi se pare o aberatie lingvistica ceea ce ai spus.
M-am referit la faptul ca sunt tot timpul motivat. Nu inteleg ce e atat de neinteligent la intrebarea asta. Ma rog, parerea ta, ramane a ta. Mersi de raspuns.
Adica ai o vointa intensa. Pai de aici pana la a spune ca "esti puternic psihologic" e drum lung. In cel mai logic sens ai putea spune "puternic psihic" ceea ce etimologic ar insemna "puternic sufleteste". Dar psihologie insemnand in primul rand o stiinta este greu de a avea sens descrierea ta.
Modul meu de exprimare e diferit. Iti dai seama ca fiecare va intelege intrebarea in felul lui. Ceea ce ai facut si tu. Si e un lucru bun.
Daca am fi toti asa, degeaba ne-am chema oameni. Chiar daca as cunoaste sau nu persoana, nu cred ca m-ar ajuta o injuratura. Prefer o incurajare.
O echipa castiga intotdeauna. Indiferent de preferinte. Acei oameni care se apreciaza vor avea de castigat X provocari. Deja am doua raspunsuri super. Datorita tie si amicului de mai sus. E un motiv pentru care care trebuie sa fiu recunoscator. De mai multe ori.
De ce as vrea sa am 87 de ani acum? Imi ajung cei 26. La 87, as gandi altfel. Oricum, ia si apreciaza-te pentru calitatile pe care le ai.
Pe baza lor vei lua decizii. Daca nu tu, atunci nimeni nu va face asta in locul tau.