| ToldTou a întrebat:

Salutare si scuze categoria

Am o problema care se intalneste foarte des in viata reala.

Sa incepem.

Azi am iesit la scoala in pauza cu un prieten si alt baiat Roman asa mai smecher. l-a intrebat pe baiatu cu care am iesit eu in pauza:

Ma Adrian ai tigari?

Adrian vorbea cu mine si am raspuns eu:

Nu, nu are.

El a inceput sa urle ca ce ii raspund eu si din astea... e foarte smecher o. O [ nu stam in romania ]

Asa dupa ce ies de la ore stau in statie sa astept autobusu si vine el la mine cu un prieten de-al lui si a inceput sa ma impinga el... si sa ma injure " Pe tine te-am intrebat ma de tigara? atunci de draq raspunzi tu "... prietenu lui a tot spus " Lasa-l ma da-i pace hai sa mergem" deci mi-a luat apararea dar eu nu am zis nimic l-am lasat sa ma impinga si m-a lovit putin

Intrebarea: De ce nu pot riposta? straight face adica cand ma loveste asa putin tare incep sa lacrimez de aia nu lovesc ca dupa PLANG.deci am o situatie foarte complicata de ce trebuei sa fie smecheri dinastia care nu te lasa in pace te jignesc si nu le faci nimic straight face?

Ce pot face ca sa pot riposta si eu? adica sa dau si eu sa lovesc straight face si cand iau lovitura incep sa lacrimez repede... trebuie sa ma ajutatii va rog sad

Scuzatii categoria + scuzatii greselile gramaticale

PS: Sunt baiat nu fata altii in celalalt post m-au confundat, au spus ca sunt fata...

5 răspunsuri:
| Bellona a răspuns:

Emm,nu crezi ca ar trebui sa eviti genul asta de persoane? big grin Cred ca asa ar fi mai bine pentru tine. Si,ce vrei sa devii.un bataus? Crede-ma,in opinia mea, nu-i un lucru rusinos ca nu stii sa lovesti sau alte chestii de-astea agresive, stai calm happy.

| iGo a răspuns:

Doamne, nu ai si tu prieteni mai mari ceva? cere-i ajutorul unuia/unora dintre prietenii tai mai mari si rupei'i muia. ^_^

| INeedOSIRIS a răspuns:

Uite, si eu m-am ''luptat'' cu tipi dinastia.Incearca sa ii ignori, sa nu ii bagi in seama dar daca se baga ei cu tine in seama si se iau de tine riposteaza, acum ca-ti dau 2, 3 lacrimi nu e nimica, incerca sa il atingi la punctul sensibil, daca nu merge cu frumosu' ia-l prin surprindere cu un pumn in stomac si unul in gura.Iti spun eu, nu o sa se mai ia de tine dupa aia.Viata e ca o jungla, trebuie sa iti porti singur de grija

| wizzady a răspuns:

Sisu avea un vers daca nu esti ca mine nu incerca sa fii
se refara la faptul ca nu trebuie sa te bagi peste altii daca nu faci parte din grupul lor sau nu-i cunosti incearca sa te apropii de ei daca vrei sa nu mai fii bruscat sa ii ajuti intr-o situatie care nu o pot rezolva singuri sau ceva de genul nu trebuie sa te bagi cu japca peste ei incearca diferite metode vezi tu trebuie sa fii barbat + fa un curs de box/judo/karate si no sa te mai apuce plansul pe tine doar poate pe eiwinking

| ToldTou explică (pentru wizzady):

... Persoanele alea "smechere" ma cunosc... cum sa fac sa scap de ele? ceva gen sa nu mai ma bage in seama
ca tot se iau de mine ce par ai cum te imbracii si din astea imi tot spun straight face