Sisu avea un vers daca nu esti ca mine nu incerca sa fii
se refara la faptul ca nu trebuie sa te bagi peste altii daca nu faci parte din grupul lor sau nu-i cunosti incearca sa te apropii de ei daca vrei sa nu mai fii bruscat sa ii ajuti intr-o situatie care nu o pot rezolva singuri sau ceva de genul nu trebuie sa te bagi cu japca peste ei incearca diferite metode vezi tu trebuie sa fii barbat + fa un curs de box/judo/karate si no sa te mai apuce plansul pe tine doar poate pe ei
Doamne, nu ai si tu prieteni mai mari ceva? cere-i ajutorul unuia/unora dintre prietenii tai mai mari si rupei'i muia. ^_^
Emm,nu crezi ca ar trebui sa eviti genul asta de persoane? Cred ca asa ar fi mai bine pentru tine. Si,ce vrei sa devii.un bataus? Crede-ma,in opinia mea, nu-i un lucru rusinos ca nu stii sa lovesti sau alte chestii de-astea agresive, stai calm .
Uite, si eu m-am ''luptat'' cu tipi dinastia.Incearca sa ii ignori, sa nu ii bagi in seama dar daca se baga ei cu tine in seama si se iau de tine riposteaza, acum ca-ti dau 2, 3 lacrimi nu e nimica, incerca sa il atingi la punctul sensibil, daca nu merge cu frumosu' ia-l prin surprindere cu un pumn in stomac si unul in gura.Iti spun eu, nu o sa se mai ia de tine dupa aia.Viata e ca o jungla, trebuie sa iti porti singur de grija