| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,sunt in foarte mare pericol ajutati-ma va rog,nici nu știu în ce m-am băgat,mă gândesc și îmi vine să o iau razna!
Sa va spun cu inceputul!
Este un băiat gen cunostiinta,m-a întrebat dacă vreau o bicicletă să cumpăr i-am zis că vreau sa plec in străinătate,a zis că știe un loc de muncă bun pentru mine, a cerut să ne întâlnim una alta!
A zis să ne luam amândoi bilete de avion, a zis sa ii dau bani sa cumpere el bilete că cică in 2 e mai ieftin 969, prima data mi-a zis să ii dau 310 lei, că cică atât e un bilet apoi a doua zi mi-a mai cerut 600 lei că cică banii ăia 600 sau nu stiu cât e un singur bilet că cică biletele le-a cumpărat, mă simt fraierit!
M-a luat prea din grabă! Apoi ca să vezi mi-a cerut împrumut 700 lei și eu nu am vrut să ii dau, a încercat să mă tragă de limbă să îi spun câți bani am și am zis că 5900 lei
A insistat hai te rog că tii dau înapoi și am zis că nu dau bani împrumut și a zis bine, apoi m-am sunet acum pe la ora 1:00 sa vin sa ne întâlnim, a zis să ii dau 600 lei adică să ii schimb gen să îmi dea 150 euro în locul la ăia! și a zis sa ii dau banii aia, l-am întrebat unde sunt banii ăia 150 euro și a zis că mii da fata aia cu care vrea să mă combine,m-a întrebat dacă vreau iubită și am zis că nu știu, și nu știu cum m-a luat a insistat de mine ca să mă văd cu ea, și mă așteptam să primesc aia 150 euro de la ea și a zis că îi primesc a doua zi!
Simt că coșmarul pentru mine acum a început!
A zis daca vreau sa o ard am zis că nu știu,a insistat de mine până să îi spun da!
Și spune că cică sunt prea timid și nu știu ce, dar parcă m-a luat prea din scurt și a zis vrei sa fii cu ea sau nu și am zis că nu știu! Gen mai mult răspunsul este înspre nu, gen cică vrea sa mă combine cu da că să ii dau bani împrumut vreo 700 lei, eu nu voiam să ii dau, și m-a luat cu chestii mai intime cat mă ține pe mine in pat și am zis că maxim 5 minute!
A zis că îmi dă o pastila de potenta și a zis că trebuie să ii dau 500 lei dar nu cred că e atât o pastilă!
Și am zis că nu vreau si a insistat foarte mult de mine! Și în loc de 700 i-am dat vreo 1100 lei și că trebuie să ii mai dau încă 200 lei! Nu prea știu ce să fac că m-am băgat într-o mare belea! Din 7500 lei am mai rămas cu 5100!
Eu mă gândesc că nu a platit biletele alea de avion! Gen mi-a cerut 5 lei sa se duca la bar și am văzut că a băgat la păcănele și mă gândesc că sigur i-a băgat pe ăia 300 lei! simt că mă ia cu vrajeala și mă gândesc că mă poate lăsa fără niciun ban, și o să râman cu datorii la stat că am firma de curierat gen PFA la glovo
Nu știu ce să fac, mă simt într-o mare belea

5 răspunsuri:
| mensis000 a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa spui prin ~sunt in foarte mare pericol~
Domnul respectiv te-a luat de fraier si ti-a luat o parte din bani.
Nu mai lua legatura cu acel om, banii sunt pierduti oricum si nu ai ce sa faci

| nyoentox2002 explică (pentru mensis000):

Că dacă aveam dovezi mă duceam la polițe, dar mă gândesc că s-ar putea sa aibă dosare penale din trecut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i tatălui tău să bage puțin frica în el. Nu prin amenințări, dar dacă îi spune o persoană
mai matură, mai autoritară niște legi, o să se lase puțin intimidat.

| haileewatson a răspuns:

Nu imi dau seama daca faci trolling sau e pe bune.
Nu ai cum sa fii asa de prostanac la varsta ta incat sa nu fii in stare sa iti cumperi singur un bilet de avion, sau sa te lasi fraierit de persoana aia.
Daca nici macar nu esti in stare sa supravietuiesti sau te descurci MINIM, cum ai vrea sa traiesti intr-o alta tara?

| nyoentox2002 explică (pentru haileewatson):

Eu nu am fost niciodată cu avionul și mă avea la mana