Si totusi inca esti tanar ...nu te mai plange ca si acum traiesti o perioada frumoasa!
Sa plangi dupa laptele varsat nu ajuta niciodata...mai bine du-te si traieste acum.cat inca mai poti!
Fiindca asa cum a trecut timpul inainte ...asa o sa treaca si de acum incolo!
Si o sa te trezesti ca ai ajuns la 30 de ani fara sa fi facut nimic in viata...si nici nu o sa realizezi de ce
Probabil ai fost prea neintelegator.Pun la paiu ca ti s-a zis de neinumarate ori saiesi afara in loc sa stai in fata calculatorului si le-ai raspuns urat parintilor.Primul pas ar fi sa inchizi calculatorul deoarece nimic nu este mai frumos decat sa traiesti viata in aer liber si sa il pui inapoi in cutiesau sa-l vinzi asa mai faci un ban si cu ei faci ceva constructiv.Si poti sa-ti faci o prietena sau sa iti faci prieteni, sa mergi in excursii cu prietenii etc.
Timpul trece foarte repede cand te distrezi.Deoarece esti mult prea absorbit de ceea ce faci, dar care sa iti si placa; si nu realizam asta din cauza tehnologiei...parerea mea .Acum,e cam tarziu sa te mai duci si sa te joci in groapa cu nisip sau cu cercul , dar inca mai poti sa te joci facand sport sau pur si simplu ai putea sa te joci Prinsa sau Ascunsa. Oricum mare parte din timpul copilariei a trecut dar inca mai poti salva o bucatica din el.Si cred ca la toata lumea s-a mai intamplat sa regrete copilaria, dar asta cand ea deja a trecut. Sper ca te-am ajutat!