Si totusi inca esti tanar ...nu te mai plange ca si acum traiesti o perioada frumoasa!
Sa plangi dupa laptele varsat nu ajuta niciodata...mai bine du-te si traieste acum.cat inca mai poti!
Fiindca asa cum a trecut timpul inainte ...asa o sa treaca si de acum incolo!
Si o sa te trezesti ca ai ajuns la 30 de ani fara sa fi facut nimic in viata...si nici nu o sa realizezi de ce
Timpul trece foarte repede cand te distrezi.Deoarece esti mult prea absorbit de ceea ce faci, dar care sa iti si placa; si nu realizam asta din cauza tehnologiei...parerea mea .Acum,e cam tarziu sa te mai duci si sa te joci in groapa cu nisip sau cu cercul , dar inca mai poti sa te joci facand sport sau pur si simplu ai putea sa te joci Prinsa sau Ascunsa. Oricum mare parte din timpul copilariei a trecut dar inca mai poti salva o bucatica din el.Si cred ca la toata lumea s-a mai intamplat sa regrete copilaria, dar asta cand ea deja a trecut. Sper ca te-am ajutat!
Probabil ai fost prea neintelegator.Pun la paiu ca ti s-a zis de neinumarate ori saiesi afara in loc sa stai in fata calculatorului si le-ai raspuns urat parintilor.Primul pas ar fi sa inchizi calculatorul deoarece nimic nu este mai frumos decat sa traiesti viata in aer liber si sa il pui inapoi in cutiesau sa-l vinzi asa mai faci un ban si cu ei faci ceva constructiv.Si poti sa-ti faci o prietena sau sa iti faci prieteni, sa mergi in excursii cu prietenii etc.