| Daniel09857 a întrebat:

Salutare TPU, ce se intampla la o inmormantare? Ce trebuie sa fac dupa ce ajung acolo? NU am fost niciodata si sunt curios, de excemplu daca este la tara inmormantarea. Daca ati putea sa imi spuneti pas cu pas ce se intampla. Nu pot sub nicio forma sa ma uit la persoana decedata, nici nu pot sa ma gandesc la asta ca deja ma simt speriat, este obligatoriu sa vezi la fata persoana decedata la inmormantare? Ce se intampla acolo? Va rog un raspuns cat mai rapid!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, va trebui să te apropii. Trebuie să mergi la persoana decedată, lângă sicriu și să te închini (adică să-ți faci cruce) în semn de ultim omagiu.
Iar dacă ți-e rudă apropiată, ai pus-o: va trebui să-i săruți fruntea sau mâna.
Nu te speria. Bei, după aia, un pahar de rachiu și trece.
Nu se moare din asta.

| Daniel09857 explică (pentru anonim_4396):

Vaii, deja am ametit cand am auzit asta, este chiar necesar? adica toti fac asta? Nu e ruda apropiata! O data sau de 2 ori m-am intalnit personal cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniel09857):

Frate, nu e necesar, dar ăsta-i mersul.
Poți să te dai „la fund" și sari direct la etapa cu paharele de rachiu.
Peste asta n-ai cum să sari, altfel sare mortul din sicriu și te strânge de gât.
Nu te juca cu morții.

Ah... și uitam ceva important: dacă poți să furi ața de la mort (aia cu care-s legate picioarele ca să stea lipite), o să faci cu ea niște șmecherii de stă mâța-n coadă.
De exemplu: să te duci la bac fără să fi învățat nimic și să iei cu note maxime toate examenele.
Sau să... în fine... intrăm deja în alte povești.
Fură ața de la mort și după aia mai discutăm happy

Și nu uita de paharele de rachiu! Minim zece, altfel o să te ia la omor rudele mortului și se lasă cu înmormântare dublă.

rolling on the floor)))) Iti place rachiul?

anonim_4396

Am fost la multe inmormantari. Am scapat cu viata de la toate?

Inca tot mi-e frica happy
Chiar nu stiu de ce

anonim_4396

Atat timp cat nu esti obligat sa participi la propria ta inmormantare, frica nu-si are rostul.