Si eu spun ce gandesc dar in ziua de azi daca spui adevarul si faci bine ti se intoarce inapoi exact opusul.Dar eu nu o sa ma schimb, oricum ai fi, lumea nu te va accepta.Sunt pur si simplu oameni superficiali majoritatea.Tu sa nu te schimbi.Fii asa cum esti
Atunci cand situatia ta economica,a familiei in general,va fi in responsabilitatea ta,atunci nu vei mai spune chiar tot ce gandesti. Oamenii de,, deasupra ta, de care depinzi prin subordonare, au o doza de orgoliu, care ar putea fi deranjati de sinceritatea ta.Asa ca mai gandeste-te daca e o strategie buna sinceritatea totala...
Eu sunt de părere că ar trebui să spunem ce gândim, dar să avem grijă cum o spunem. Şi depinde... dacă te gândeşti să faci ceva cu o persoană de sex opus, sau de acelaşi sex, mă gândesc că nu-i spui.
Da,dar acestia trebuie sa aiba un caracter deosebit, un spirit superior de libertate si o toleranta in ce priveste pe ceilalti.Din nefericire pe acesti oameni, care sa aprecieze adevarul in ceea ce-i priveste pe ei personal, ii poti numara pe degete.
Pentru că oamenii sunt micinoşi, parşivi, egoişti, etc.Nu mai poţi numi pe cel de lângă tine cel mai bun prieten.Că te trădează când întorci privirea.