| Oitaturcoaz a întrebat:

Salutare TPU!
Mă roade curiozitatea la aceasta oră înaintată (3 dimineața) - ce se poate auzi de afara: un fel de petarde cu sunet mai grav, oarecum ritmice, cam 30-45s între ele?
Sunt într-un oraș destul de mare, într-o zonă cu blocuri. Nu este aproape dar se aude destul de puternic cu geamul deschis.
Nu știu să se demoleze nimic în zona mea și așa, ar fi ceva ce s-ar face noaptea?
Nici toba de mașină trecută pe la vericu' nu cred că este fiindcă este un singur pocnet.

PS: scuze daca nu am nimerit categoria potrivită, nu părea să se lege de niciuna la prima vedere.

Răspuns Câştigător
| TheGentleman a răspuns:

Exerciții militare, sau cei de la aeroport trag cu tunul de speriat păsări

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Interesant!
Postarea ta facuta acum 33 de minute... cand de fapt ceasul arata 8 dimineata!
Oare ti-a stat tie ceasul?

Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns (pentru Bubico2022):

Nu e rușii bre!
Cade migurile MApN!
laughing
Că au pus ăia în rezervor spirt medicinal în loc de kerosen!

Răspuns utilizator avertizat
| Eriii a răspuns:

Cine stie ce fac vecinii. La mine la 5am cânta vecina de sus, la 2-3am vine acasa si tropaie cu tocurile pe scara, dupa ori sare ca nebuna ori o apuca exercitiile fizice cam o ora. Pe timpul zilei tipa la maica sa sa ii dea bani de haine(la 20 de ani btw) si tranteste si sparge lucruri.

| Oitaturcoaz explică (pentru Violleta2022):

Probabil atunci a fost aprobată întrebarea, nu știu ce și cum. Am postat tocmai fiindcă am căutat și nu am găsit pe nicăieri un răspuns.

| Oitaturcoaz explică (pentru TheGentleman):

Aveți vreo idee dacă exercițiile sau tunul de păsări respectă vreun program disponibil publicului? Chiar ar fi interesant de urmărit. De asemenea, cam pe ce distanță s-ar putea auzi acel tun pentru speriat păsările?