| DarthNiger a întrebat:

Salutare TPU, o intrebare sau mai degraba o parere despre o persoana foarte cunoscuta in toata lumea si anume despre Bruce Lee.
Exista aceasta controversa si sunt 2 grupuri de oameni care se contrazic pe acest lucru.

Primul grup il considera pe Bruce Lee ca fiind un luptator genial de arte martiale care s-a antrenat alaturi de alti luptatori cunoscuti la vremea aceea si se spune ca nu ar fi pierdut niciodata o lupta.

Pe de alta parte este cel de-al doilea grup de oameni care spun ca Bruce Lee nu a fost niciodata un luptator adevarat si ca a fost doar un actor si atat, deoarece nu exista filmari cu acesta luptand cu adevarat.

Acum as vrea sa stiu ce parere aveti voi despre el? Credeti ca a fost doar un simplu actor sau a fost si un luptator formidabil? Intrebarea e destinata mai ales persoanelor care stiu mai multe despre Bruce Lee

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce inseamna genial formidabil aici. Dar luptator adevarat de ce sa nu fie?
Pe wikipedia scrie ca era instructor de arte martiale, a inventat o categorie de arte, a preda abia apoi a ajuns actor probabil pentru ca era talenat
Deci luptator a fost. Nu stiu ce l-ar face mai putin adevarat.

| DarthNiger explică (pentru anonim_4396):

Pai vezi ce inseamna genial si ala e sensul, sunt oameni care spun ca nu a luptat vreodata deoarece nu exista dovezi iar in filmele in care juca, luptele si tot ce se vedea era actorie si cascadorii facute de el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Presupun ca prima varianta big grin

| Freya1 a răspuns:

Daca te documentezi un pic mai bine si corect vei afla ca el era luptător, iar după viata lui s-a facut filmul nu invers.

Era un luptător bun nimic de zic, doar ca destul de arogant si asta la băgat în bucluc, cu toate ca el oricum a spus că ar vrea sa moara de tanar, nu sa ajunga bătrân și neputincios.