1)Daca era langa o persoana de sex feminin/iubita, inseamna ca da dovada de o crasa magarie, impolitete. Daca nu ii era iubita, sau era langa un tip, inseamna ca era dornic sa flirtreze cu fata.
2). Chia faptul ca a incercat sa-i transmita ceva, atingandu-i umerii, spune ca era dornic de o atentie din partea ei
Repet, daca statea de vorba cu iubita, este un nesimtit si merita sa fie parasit!
Nu, nu statea de vorba cu iubita,statea de vorba cu tatal meu, caci despre mine este vorba. El ii explica ceva tatei,dar la un moment dat s-a uitat la mine,mi-a zambit si mi-a facut cu ochiul. Totul s-a rezumat la o fractiune de secunda, dar am observat. Eu eram singura persoana tanara de sex opus din cabinetul lui. Faza cu pusul mainilor pe umerii mei, chiar nu stiu cum sa o interpretez- fie a vrut sa ma atinga pur si simplu, pentru ca flirtreaza cam de doua saptamani cu mine, fie a vrut sa ma faca atenta ca el trebuia sa iasa afara si chipurile nu avea loc de mine, dar chiar si asa mi se pare cam dubioasa treaba.
Iar îţi faci mii de scenarii şi filosofii în cap din două-trei gesturi (în loc să aştepţi sau să-l întrebi)?
Zău dacă nu te consumi prea mult pentru nişte nimicuri.
Cel mai probabil te simpatizează şi aşa îşi manifestă simpatia. Poate îl atragi. Sau poate vrea doar să vadă dacă farmecul lui are vreun efect asupra ta, testându-şi potenţa.
Nu e nimic ieşit din comun, mai ales că în acelaşi timp poate simpatiza alte zeci de persoane. Nu e cazul să te iluzionezi şi să-ţi faci planuri de nuntă.
Iti face "curte", daca nu erai sigura de gesturile lui!
Acum, tu decizi, daca merita sa-i accepti avansurile sau nu.Decizia doar tu o poti lua,tinand cont de mai multe lucruri:varsta voastra,faptul daca puteti fi compatibili,daca accepti o persoana serioasa,decenta langa tine sau un "cocalar", daca il placi sau nu, etc.
Asta inseamna maturitate, sa stii ce sa alegi in viata! Sau cand alegi ceva rau, sa stii cand sa renunti!
Acum am observat,ca ai pomenit cuvantul "cabinet". Adica, unde erati,tu si tatal tau? Tipul ce este,cam cati ai sa aiba, ce cauta acolo?
Unele lucruri, nu pot fi explicate, asa pur si simplu, daca nu explici situatia concreta.
Daca te deranjeaza ceva la el spune-i. Inca de la gradinita oamenii invata sa comunice intre ei. El isi face numarul... Tu poti sa-l refuzi sau nu. Ateptand sa cada ceva din cer nu vei rezolva nimic niciodata.
Am pomenit de cabinet pentru ca el este doctor. L-am cunoscut cu aproximativ doua saptamani in urma cand tatal meu in urma unui accident vascular cerebral, a trebuit sa faca recuperare medicala. Acest doctor de care spun face gimnastica medicala cu tata. Fete tinere nu prea vin la cabinet pentru fizioterapie, am vazut numai oameni in varsta. Referitor la varsta lui, cred ca are in jur de 40 de ani si ma intrebam la un moment dat daca nu cumva este casatorit? nu are verigheta sau altceva, insa privirea si gesturile lui le-au observat cam toti pacientii pe acolo.
Ai discutat cu toti pacientii incat sa le cunosti opinia?
Pai,nu stiu cum sa-ti spun,dar se cam schimba "interpretarea"! Din cauza faptului ca nu ai spus toate datele de la inceput,ca sa ne dam seama cum sa interpretam niste gesturi,ca oameni maturi,nu prea as mai crede ca "se dadea la tine". Tu esti o pustoaica,el ar trebui sa fie un om matur,cu constiinta,cerebral,care isi vede de meseria lui si de "a face cu ochiul" unui copil,ca si cum ar fi de varsta lui,a unui tinerel.
Vezi,daca nu dau toate datele de la inceput,se poate interpreta gresit! Toti au crezut,ca te referi la un pustan de varsta ta,care incearca sa te cucereasca mai finut.
In incheierea discutiei,nu cred ca poti interpreta in felul cum ai dori tu,crezand ca "se da la tine", asa cum cred unele tinerele, cand un matur face o gluma.
Cum ai interpreta tu, gestul meu de a mangaia pe par, un tinerel de 16-17-18 ani? Daca ai considera ca sunt tanara, ai spune ca ii arat un gest de tandrete, de iubire! Dar daca sunt la 61 de ani,fii sigura ca as face-o ca un parinte care-l alinta sau care ii aseaza un fir rebel de par!
Vise de copil, asa ca nu mai interpreta unele gesturi, care pot insemna cu totul altceva, in functie de varsta. Poate la tinerete, in timpul scolii si noi am interpretat gresit unele "atentii" din partea profesorilor.Chiar si eu!
O zi buna iti doresc!
Stai putin ca nici eu nu sunt o pustoaica, tocmai despre asta este vorba, nu am 17-18 ani, ci 30. Diferenta de varsta dintre mine si el este de aproximativ 10 ani. Daca eram un copil, precum spui tu, normal ca nu mai observam nimic si nici nu-mi mai puneam atatea intrebari. Si mai interesant este faptul ca si parintii mei au observat comportamentul lui si mai mult decat atat, mama vrea sa-l cheme acasa sa continuie recuperarea cu tata. Ce o sa fac atunci, chiar nu stiu.
Nu am ce sa discut cu pacientii, este absurd, dar eu vorbesc despre ceea ce am observat zilnic timp de doua saptamani, cat am fost pe acolo. Despre asta este vorba, nu despre altceva. Nu ma interreseaza opinia pacientilor, care 99 la suta sunt numai batrani cu diverse probleme, ma intereseaza reactia si conportamentul lui fata de mine care este vizibil, mai ales ca si parintii mei au observat treaba asta, nu am visat eu.
Prea multe detalii lipsa, la inceputul postarii si acum, incet, incet, incepi sa dai mai multe detalii.Noi cum sa le ghicim?
Din tot ce ti s-a raspuns,pana acum, decide singura, deoarece, dupa cum spui, nu mai esti o "pustoaica".La 30 de ani, trebuie sa ai discernamat!
Issa.isabelle este id-ul meu. Intra acolo si iti povestesc totul cu lux de amanunte. Sunt online acum.
Si la 30 de ani nu se poate manifesta o oarecare confuzie, mai ales cand am trecut printr-o perioada foarte grea in ultimele 3 luni, iar mintea iti este vraiste si te gandesti la cu totul altceva, nicidecum la curtari din partea unui barbat. Nu stiu si nu inteleg ce ai vrut sa spui de fapt cu discernamantul asta?
In caz ca nu observi le infloreste pe parcurs. Numai fiti asa naivi la cei care vin. Cu asemenea fabulatii. Este o femeie singura si din lipsa de activitatea vi-l umple pe-al vostru. Cunosc foarte bine tipul asta de mentalitate.
Nu cred ca sunt naiva,deroarece am si eu o varsta si mi-as da seama! Dar,din povestioara postata prima oara,ca intrebare, am dedus ca ar fi o tinerica, ce nu stie cum sa "interpreteze" niste gesturi, pe care le fac unele persoane, in anumite circumstante.Pe parscurs,a inceput sa mai spuna cate ceva,care la inceput nu a crezut de cuviinta sa povesteasca.
Daca tot esti"ingerulinimii"noastre, poate ii dai tu niste stafuri, daca tot afirmi ca ai cunoaste astfel de tipuri, de mentalitati! Succes!
Eu i-am dat niste sfaturi, in functie de ce a spus pe parcursul conversatiei.
O seara buna!
Sa ii spun ce? Ca fabuleaza? Sau sa ii refomand sa scrie o telenovela?
Merge cu taica-su dar vb de maica-sa. Toti 3 la terapie cu taica-su, hai ma sa fim seriosi!
Foarte urat din partea ta ca nu stii sa dai un sfat cum trebuie, nu am cerut nimic altceva decat un sfat. Daca nu esti in stare, mai bine nu mai intra pe aici, sunt alte sute poate chiar mii de intrebari care asteapta un raspuns din partea ta. Nu ti-am cerut tie parerea in privinta a ceea ce fac sau cate persoane mergem la terapie si mai ales de ce. Merg acolo pentru ca este placerea mea, plus de asta fiecare este liber sa faca ce vrea, dar fara sa fie judecat sau apropru criticat de unii care habar nu au pe ce lume sunt. Imi pare rau ca site-ul nu permite si un vocabular mai dur, altfel ti-as fi dat o replica ca sa te saturi sa mai dai astfel de sfaturi. Vezi-ti de treaba ta daca nu esti in stare de altceva, nu mai amara si viata altora.
Corect, bine spus. Au fost anumite lucruri care initial nu am crezut ca sunt atat de important de povestit si plus de asta am vrut sa ma rezum cat mai scurt la ceea ce era esential pentru mine sa aflu. Nu este o fabulatie sub nicio forma, este o experienta care intr-un fel m-a dat putin peste cap, m-a zapacit.
Rai mai sunt unii oameni, nu am vazut atata rautate care merge pana la extrem si nu se lasa pana nu se da bine in cap celuilalt. Referitor la cunoasterea tipului de mentalitate, iti spun eu ca nu stii nicmic esti un zero barat ca multi altii, dar care nu faci decat sa-ti dai oarecare importanta pentru a iesi cu ceva in evidenta, in rest, dupa felul cum gandesti, nu valorezi nimic,
anonim_4396 întreabă: