| florynstefan1 a întrebat:

Salutare tuturor! Am și eu o întrebare:Cum știu că unei fete îi place de mine chiar dacă face pe indiferenta? Această față a dat semne clare și sigur 100% i-a plăcut de mine, poate o mai face și acum dar îi este teamă să spună! Din cauza nemernicilor de colegi ai mei (cam cei cu care nu mă înțeleg, nu toți)nu am mai ținut legătura de aproape 6 luni ( pe 15 luna asta făceam 6 luni de când nu am mai vb cu ea,)Spun făceam pentru că am făcut rost de numărul ei de la un coleg cu care mă împac bine și mi-am făcut curaj și am intrat în conversație cu ea! Și mi-am cerut scuze pentru faptul că am rănit-o(asta in cazul in care am făcut acest lucru (Cu toate că nu cred că am făcut acest lucru) și mai ales sper sa nu fii rănit-o cumva! și am întrebat-o dacă mai vom vorbi și ea a zis mai vedem! I-am zis că nu o mai deranjez și că dacă vrea vreodată să vorbim doar să îmi dea mesaj la orice oră...Dar este o problemă m-a întrebat de unde am numărul ei de telefon și i-am spus că îl am de la x...(colegul de la care am luat numărul)Dar i-am spus deja că nu o mai deranjez până nu îmi dă ea mesaj: Însă problema nu este asta ci colegul de la care am făcut rost de număr pentru că se înțelege bine cu capetele răutăților din clasă și mi-e că dacă îl ceartă pentru faptul că mi-a dat numărul mi-e că acest coleg ar putea să le zică cretinilor ălora de colegi că vorbim din nou! Deci ce ziceți? Ar trebui să îi spun să nu de ia de ăla care mi-a dat numărul pentru că nu prea este de încredere și că ar putea să ne pârască la,, șefii lui"că așa îl pune pe el și nu numai să îi spună când suntem la școală! Aștept răspunsuri! Scuzați dacă nu am încadrat întrebarea la categoria potrivită! V-am lăsat! O zi bună va doresc

4 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Still a better love story than Twilight.

| Donsavas a răspuns:

Se pare ca tu deja știi ca e amorezata de tine. Totuși, eu zic sa nu fi așa convins ca nu a confirmat nimic. Tu doar poți bănui, de știut vei știi când îți spune. Sa știi totuși ca exista o diferență mare atunci când iubești pe cineva sau doar îl placi, iubirea apărând odată cu timpul și traiul alături de persoana draga.

| GalwayGirl a răspuns:

Wtf!
Nu prea am inteles nimic!
Ce clasa esti?
Ce varsta ai?
Dar ce sunt aia? Mafie? Nu mai exista reguli si legi in scoala si in tara asta?
Asta pare o telenovela!

Plm... daca ei ii este frica sa spuna (desi nu ar avea motive, pentru ca ea iti spune tie, nu striga in gura mare) de ce nu i-ai spu tu ei? Ori esti barbat, ori numai esti!

Ai ajuns sa-ti fie frica de niste mucosi care au aceai varsta ca si tine?
HAi sa fim seriosi acum....nu mai fi asa de pampalau!

Pnm ...fi barbat. Impune-te! Ia-ti femeia! Ia ceea ce e al tau!

Am glumit, nici chiar asa.rolling on the floor)

P.S. Nu mai fi asa de las.Nu mai trebuie sa-ti pese ce cred "aia rai" despre tine!

Răspuns utilizator avertizat