Uita-te la ce s-a dat anii anteriori la matematica si vezi in ce masura te-ai descurca. Daca nu te descurci inveti pana intelegi cum se rezolva problemele alea.
Mulțumesc pentru răspuns, problema cea mai mare pentru mine la matematica ar fi nota, nu mi e ca nu iau 5 ul pentru trecere, îmi e mai teama ca acel 5 nu ar fi de ajuns. Nu am mai avut treaba ca să zic asa cu matematica de vreo 3 ani, iar matematica pe care o făceam In liceu este de tot rasul. Ar fi vreo șansă să nu dau examenul la matematica, dacă am terminat pe acel profil?
Materiile la care dai examen de admitere la facultate nu tin cont de profilul liceului pe care l-ai terminat.
Esti sigur ca la drept iti trebuie matematica?
Salut, vorbeam despre matematica, ca materie pentru examenul de bacalaureat! Terminând un liceu tehnologic, matematica fiind o materie obligatorie
Ah, bacalaureat. Am crezut ca ai terminat deja cu liceul.
Nu cred ca ai optiunea sa nu dai matematica la bac. Daca nu-ti faci grija ca poti lua 5, ai putea sa inveti un pic mai mult ca sa iei mai mult. Daca nu treci bacul il poti da anul urmator, cand vei fi si mai pregatit, daca iti faci treaba.