Hm,pentru fiecare inseamna ceva diferit "femeia perfecta".Nu exista oameni perfecti, dar cineva aproape de perfect pentru tine ca individ exista.Fiecare are un tipar.Nu are legatura cu intrebarea da are cu raspunsul meu,pot sa zic ce inseamna pentru mine "femeia",desi,nu toate sunt femei adevarate,cum nu toti barbatii sunt barbati adevarati(sunt barbati care dau in femei,de exemplu,un barbat adevarat nu ar face asta).Ce inteleg eu prin "femeie" (una autentica) : sensibilitate,integritate,atenticitate,loialitate,inteligenta,intuitie(asta e foarte importanta),frumusete,inocenta(daca ii place sa faca sex de exemplu,nu o face "rea"(dar sa i placa doar cu tine : )) ),nu vorbesc de calugarite),sprijin(sa ma incurajeze tot timpul),intelegere,si sa fim "pe aceeasi directie", acelasi scopuri, valori, etc, cu simtul umorului.Si poate mai sunt, dar nu prea ma simt filosof acum
Buna intrebarea oricum.
"Ce vedeti intr-o femeie?". te-as intreba: "Cand ai privit ultima oara o persoana cu adevarat si nu doar sa te uiti la ea?". Daca dai aspectul exterior la o parte, te vei alege cu o suma de experiente, trairi, pasiuni si hobbyuri, sentimente si dezamagiri, vise si aspiratii.Ma uit si vad copilaria, prima iubire si drama ei, imbratisarile si certurile din partea parintilor, visele spulberate si cele aflate inca la inceput de drum. Apoi, vad maturizarea si dezamagirile, hobbyurile si pasiunile, dorintele ascunse si sufletul incatusat, vad extazul si agonia.Si intr-un final o vad pe ea, suma tuturor lucrurilor, mama a viitorilor mei copii, femeia care ma poate incanta si dezamagi la fel de brusc, care ma poate sprijini in orice alegere oricat de grea ar fi ea, care imi poate face sufletul sa tresare si ma ajuta sa`mi pastrez viu copilul din mine.
Dar cum spuneam, lumea nu mai este capabila sa vada, si`au pierdut aceasta abilitate.
Are dreptate in proportie de 80%, nu te mira Esti fata banuiesc, dupa reactie.
Am zis aia raportat la ce am experimentat eu, nu generalizam.
Am uitat sa specific.
Sper ca ai tratat postarea ca atare(adica un panflet) si de aceea l-ai premiat.
Multumesc
PS:sunt si eu femeie si de aceea ma simt "magulita" sa aflu ce gandesc concetatenii romani despre fiinta numita "femeie" si rolul ei.
E chiar amuzant in genul unei "black comedy"
Si apoi sa nu dorim emanciparea femeii?
: )
Cu siguranta am tratat ca pe un pamflet. Nu am o gandire atat de inapoiata.
A fost doar amuzant momentul, nimic altceva.
Eu iubesc femeia in totalitatea, complexitatea si nebunia ei.