| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Salutare tuturor.
Navigând pe Facebook într-o zi, fiind „plictisită", am căutat „Luiza Melencu". Vă rog să vă uitați și voi la acest profil și să-mi spuneți părerea voastră https://www.facebook.com/anamaria.mocanu.927
Vă recomand să citiți comentariile tuturor postărilor publice făcutee de persoana care se declară ca fiind „Luiza Melencu". Mie mi se pare... :-? nu știu ce cuvinte să utilizez ca să nu „regret" după.

8 răspunsuri:
| Vikaa a răspuns:

Am citit si eu, e sigur careva pus pe sotii, nu stiu ce sa zic.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Vikaa):

Mi se pareciudat. Are o postare cu vreo 50 de comentarii în care vorbește cu un flăcău, nu mai știu cum se numea. Dar efectiv mi-a rămas întipărit în minte...

| Andreeush a răspuns:

E evident că numai un nebun ar crea un cont cu pozele ei.

| brokxy a răspuns:

Jegul asta e un cont fals care isi bate joc, e nou, a postat pozele acum in August uita-te la data, da-i report, NU E LUIZA. LUIZA E MOARTA

| Sofer a răspuns:

E pur si simplu un cont fake.

| qwertpro a răspuns:

Asta inseamna ca Luiza e vie,du-te repede la politie si spune-le ca ea e vie si ca are nou cont de Facebook, se vede ca a reinviat.Asta e serios.

| acerr a răspuns:

Poate chiar cei care au rapito au facut cont! cine ar face un cont la o persoana disparuta? doar un distrus.

| Freya1 a răspuns:

Fata e moartă, iar putoii astea se joaca cu oameni si cu poliția cum face dinca, cu anchetatorii.