| euuangel a întrebat:

Salutare tuturor. v-a rog frumos ajutati-ma. Am comandat o pereche de tenesi Converse de pe tenesi.ro si mi-au dat teapa. sunt tepari. nu mai raspund la mesaje sau la telefon. ce pot sa fac ? pot sa ii reclam cumva? multumesc!

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pe tenesi.ro nu are incataminte Converse (nu stiu unde ai vazut tu ca scrie converse pe ei) Daca te uitai mai atent pe site observai si tu ca au doar 28 de produse dintre care 18 modele de tenesi marca LOW.(noname). Nu ai de ce sa-i reclami pentru ca nicaieri nu este specificat Convese langa produs.Asta se intampla daca alergi dupa chilipiruri, Pe viitor fi mai atent la detalii.

| euuangel explică (pentru neluL):

La telefon mi-a spus ca sunt converse si am intrebat daca sunt originale si mi-a zis ca sunt.

neluL
| neluL a răspuns (pentru euuangel):

....la telefon! Ai inregistrat convorbirea? Te duci la OPC (protectia consumatorului). Eu nu cumparam de pe un site care are doar 30 de produse.Pentru mine ala nu este un magazin online!

| oana2ali a răspuns:

Nu stiu ce probleme ai avut tu, dar eu cand am comandat, au fost foarte draguti si mi-au schimbat in aceeasi zi o pereche din cele 2 comandate deoarece era cu jumate de numar mai mic, deci sunt ok