Eu nu cred că e așa aglomerat Brașov, du-te in Iași să vezi ce-i acolo
Gen eu caut un oraș populat sa nu fie aglomerat că să meargă glovo sa pot face comenzi rapid cu mașina nu să stau mai mult în trafic
Asa la general poti spune ca cele mai populare vor fi inevitabil si cele mai aglomerate.Dar tu te referi la ce mai exact? Turism? Numarul populatiei? Oportunitati de munca?
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_ora%C8%99elor_din_Rom%C3%A2nia
Ia de aici adevarul absolut. Nici Violleta nu poate sa-l conteste. Nu te mai chinui sa citesti pareri cand deja pe wiki iti arata de-a gata.
Crezi că Violetei ii pasa de dovezi? Ea îți zice că ești un copilaș cu cucul mic și ea știe cel mai bine. Îți dă ignore si gata.
Înseamnă că ai cucul mic.
Da, și eu am ingore de mult.
Are oricum niste traume cu cucurile mici. Altfel nu pot sa-mi explic de ce e atat de fixata pe asta.
Iași de exemplu e haotic, eu caut oraș care sa fie comenzi multe sa să meargă bine cu mașina
Ramnicu Valcea mi se pare foarte populat, sau mai bine zis concentrat ca populatie.
Parca parca as zice ca Pitesti e la fel.
Eu vreau sa mă transfer într-un oraș mai mai mare cu glovo,dar să meargă bine cu mașina! La Iași am vrut dar acolo e mai multa combinație cu bicicleta sau scuter,eu fac cu bicicleta în orașul meu dar nu prea sunt comenzi,e orașul mic!
In Iași am văzut că e aglomerat și cu mașina o sa fiu blocat în trafic deci nu e combinație,în București la fel, Cluj la fel, Brașov am văzut că nu e așa aglomerat, gen eu caut un oraș în care pot duce cât mai multe comenzi cu mașina!
Așa duc și mai multe comenzi, benzina mi-o scot prin bacsiș
Confirm pentru Iasi, e infernal traficul.Dar ideea cu masina nu mi se pare ok tot anul, ci doar in sezonul rece.In rest, poti merge cu bicicleta si cu ocazia asta obtii beneficii pentru sanatate, mai ales daca alt sport nu practici. Si asa te plangi ca pari mai mic decat varsta ta, dar sa stii ca masina nu te va face neaparat sa pari mai mare.
Nu știi cât de nasol e cu bicicleta, pierzi timp daca ai o comanda tu de 4-5 km te-a in ea fericire, ai de urcat dealuri, transpiri, puți in ultimul hal, ți-e sete non stop!
Cu mașina poți face kilometrii mai mulți adica cu mașina daca ai noroc faci mai mult de 3 comenzi pe oră, in Brașov cred că e ok că e mai întins cu mai puțin locuitori și Iași e mai mic dar cu multi locuitori
Brașov are vreo 250 km și 250k locuitori și Iași are 300k+ locuitori și o suprafață de plus minus 100 km adică cu 2x are mai mult Brașov decât Iași-ul că mărime
Eu sunt din Brasov, e aglomerat doar in weekend orasul, dar si atunci ai unde te plimba. Traficul e ok, putin mai greu dimineata cand pleaca lumea la munca pe la 8, si la orele 15 si 17 cand ies oamenii de la lucru, in rest e chiar ok. Paradisul Acvatic la fel, foarte ok, chiar si in weekend, recomand.
Eu am stat in Brașov juma de an, nu pare așa aglomerat cum e Iași, Iași-ul e haotic rău, oricum eu in weekend nu ies la comenzi, program de luni până vineri
anonim_4396 întreabă: