| sasuke933 a întrebat:

Salutări, am fost invitat la cununia civila a unui coleg de munca cu care mă înțeleg foarte bine. Data a fost aleasă pe 9 octombrie. Se merge la primărie după aceea mergem la un restaurant, este un eveniment restrâns între familie și prieteni.
Întrebare mea este ce se oferă la cununia civila? Nu am fost niciodată la așa ceva.

7 răspunsuri:
| DontActLikeMe a răspuns:

Flori si bani

| Furnicuta000 a răspuns:

De obicei cununiile se fac cu multi invitati la restaurant gen ca la nunta si botez si se dau bani pentru meniu si in plus, oricum multi bani.
Daca a precizat ca e ceva restrans probabil vrea sa spuna ca o sa plateasca ei consumatia si tu poti sa iei si un cadou dar numai daca ai inspiratie sa stii ce sa alegi, sa fie un cadou util, sa fie pentru amandoi, sa nu fie nici ieftin nici scump. De asta mai bine dai plicul si ai scapat.
Si flori neaparat sa iei pentru ca asa se ofera la mireasa sau ma rog, nu stiu cum se numeste la cununia civila

| darrio2007 a răspuns:

Cadouri.

| popapopica a răspuns:

Doar cadouri. Dar nu mari.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Se face un cadou util în gospodărie, de preferință, ceva ce nu au deja.

| sasuke933 explică:

Câți bani se da la cununia civila în calitate de prieten și. Coleg de munca. Nu am idee ce cadou sa le iau și prefer sa le dau un buchet de flori și un plic cu bani

| sasuke933 explică (pentru DontActLikeMe):

Și câți bani se oferă? În calitate de prieten