Dar o fi greu sa iei si o paine, doua sticle de apa plata si o sticla de ulei?! Adica 10 lei...
Da, se poate, pentru ca nu sunt urgente. Am o cunostinta care a patit sa-si ia amenda ducandu-se la magazin dupa suc.
Cumpara si tu chestii necesare, precum faina, paine, hartie igienica, legume, fructe, etc.
Omfg., Nu cred asta, sa im seriosi.,
Isi face o declaratie si hai pa zice ca e la cumparaturi, nu e atat de grav., in perioada asta am calatorit mai mult decat de obicei., si am fost oprit de nenumarate ori de politai., am constatat ca exista diferente la strictete/metoda de verificare intre judete.
Daca ai declaratia completata correct si CI sunt sanse foarte mici sa iti iei amenda. Strecoara si tu o sticla de apa si niste paine prin cumparaturi daca iti e frica de amenda. In schimb daca te razgandesti si vrei sa te duci la ea acasa sau invers posibilitatea de amenda e mare. Mai sunt useri de aici de pe forum care au luat amenda in drum spre "iubi".
Du-te frate! Scrii pe declaratia aia ca cumperi faina, paine d-astea necesare ca doara nu vor mere gaborii sa verifice daca si ai cumparat sau nu!
Oricum UE si-a pus ochii pe Romania si nu cred ca va mai dura mult! Romania este singura tara care ia masurile astea comuniste in frunte cu nazistul Iohannis!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Dorotheea21 întreabă:
LisaJulie întreabă: