anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sambata e ziua mea si vreau sa ma intalnesc cu iubita mea chiar de ziua mea, a trecut deja o luna de cand nu am mai vazut-o din cauza starii de urgenta si mi-a venit ideea sa ma vad cu iubita la un supermarket ca sa facem cumparaturi dar care nu sunt necesare, scopul meu e doar sa imi vad iubita.

Credeti ca voi avea probleme daca ma prinde politia ca am cumparat cum ar fi o pereche de lame sau after shave chiar daca declaratia si buletinul e la mine?

6 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Da, se poate, pentru ca nu sunt urgente. Am o cunostinta care a patit sa-si ia amenda ducandu-se la magazin dupa suc.

Cumpara si tu chestii necesare, precum faina, paine, hartie igienica, legume, fructe, etc.

| Holiday a răspuns:

Dar o fi greu sa iei si o paine, doua sticle de apa plata si o sticla de ulei?! Adica 10 lei...

| Raul1472627 a răspuns:

Du-te frate! Scrii pe declaratia aia ca cumperi faina, paine d-astea necesare ca doara nu vor mere gaborii sa verifice daca si ai cumparat sau nu!
Oricum UE si-a pus ochii pe Romania si nu cred ca va mai dura mult! Romania este singura tara care ia masurile astea comuniste in frunte cu nazistul Iohannis!

| danutzu96 a răspuns:

Daca ai declaratia completata correct si CI sunt sanse foarte mici sa iti iei amenda. Strecoara si tu o sticla de apa si niste paine prin cumparaturi daca iti e frica de amenda. In schimb daca te razgandesti si vrei sa te duci la ea acasa sau invers posibilitatea de amenda e mare. Mai sunt useri de aici de pe forum care au luat amenda in drum spre "iubi".

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Omfg., Nu cred asta, sa im seriosi.,
Isi face o declaratie si hai pa zice ca e la cumparaturi, nu e atat de grav., in perioada asta am calatorit mai mult decat de obicei., si am fost oprit de nenumarate ori de politai., am constatat ca exista diferente la strictete/metoda de verificare intre judete.

| JicaContra a răspuns:

Pai cumpara si chestii necesare, care e problema?!?