Da, se poate, pentru ca nu sunt urgente. Am o cunostinta care a patit sa-si ia amenda ducandu-se la magazin dupa suc.
Cumpara si tu chestii necesare, precum faina, paine, hartie igienica, legume, fructe, etc.
Dar o fi greu sa iei si o paine, doua sticle de apa plata si o sticla de ulei?! Adica 10 lei...
Du-te frate! Scrii pe declaratia aia ca cumperi faina, paine d-astea necesare ca doara nu vor mere gaborii sa verifice daca si ai cumparat sau nu!
Oricum UE si-a pus ochii pe Romania si nu cred ca va mai dura mult! Romania este singura tara care ia masurile astea comuniste in frunte cu nazistul Iohannis!
Daca ai declaratia completata correct si CI sunt sanse foarte mici sa iti iei amenda. Strecoara si tu o sticla de apa si niste paine prin cumparaturi daca iti e frica de amenda. In schimb daca te razgandesti si vrei sa te duci la ea acasa sau invers posibilitatea de amenda e mare. Mai sunt useri de aici de pe forum care au luat amenda in drum spre "iubi".
Omfg., Nu cred asta, sa im seriosi.,
Isi face o declaratie si hai pa zice ca e la cumparaturi, nu e atat de grav., in perioada asta am calatorit mai mult decat de obicei., si am fost oprit de nenumarate ori de politai., am constatat ca exista diferente la strictete/metoda de verificare intre judete.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Dorotheea21 întreabă:
LisaJulie întreabă: