Da, mi s-a mai intamplat sa mai am si eu cate o batatura. Dar cu un plasture s-a rezolva problema.
Se rezolva problema cu un platurele COMPEED, nu-i asa?
De fapt se rezolva cu unul cu Rivanol. Compeed e pentru altceva. Dar in mod sigur mi-ai dat raspunsul in sensul sarcastic!
Buna
Sa intamplat demult, trebuia sa merg la o nunta si mi-am achizitionat o pereche de pantofi, numai eu stiu cum am indurat acea seara.
Ajunsa acasa, nici nu am mai vrut sa ii vad dar nu am ramas cu bataturi.
O zi buna
Nu as vrea sa stiu ce e in mintea ta. Si mi se intampla extrem de rar sa nu ma roada astfel de curiozitati...
De ce pui intrebari si apoi le stregi ca sa 'nu figureze ca ai pus vreo intrebare pe TPU'? care e faza, serios.
Omule, te observ de cand sunt pe TPU. Cred ca esti bolnav. Si mai esti si genul romanului invechit, desi pare ca esti gay. Esti obsedat de pantofi, picioare, femei, si p! m ai insultat o fata ca s-a d3zvirginat la 18 (18 in p! m!) inainte de casatorie si saraca a mai avut si probleme cu ma-sa care s-o crizat si aia ca vaca.
*intinde manutele spre a-i fi sarutate*
Da. La un moment dat, devenisera de-a dreptul violenti. Dar le-am venit eu de hac, in cele din urma, renuntand la ei pentru cei mult mai lejeri.
Nu am avut si nici nu am.Doar de la role am avut odata ca au fost mici si tot le+am purtat.Atata.
RAY întreabă: