anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sarut mina fetelor! Ave ti bătaturi de la pantofi? sau v au batut vreodata pantofii? multumesc.

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Da, mi s-a mai intamplat sa mai am si eu cate o batatura. Dar cu un plasture s-a rezolva problema.

13 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Nu as vrea sa stiu ce e in mintea ta. Si mi se intampla extrem de rar sa nu ma roada astfel de curiozitati...

| deea400 a răspuns:

Nu am avut si nici nu am.Doar de la role am avut odata ca au fost mici si tot le+am purtat.Atata.

| TheGreatPerhaps a răspuns:

*intinde manutele spre a-i fi sarutate*

Da. straight face La un moment dat, devenisera de-a dreptul violenti. Dar le-am venit eu de hac, in cele din urma, renuntand la ei pentru cei mult mai lejeri.

| ksaoswh a răspuns:

Aaaa... d'oh. Da, am avut! Adica, cred ca am avut, sau ma rog nu prea stiu...thinking

caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
Sa intamplat demult, trebuia sa merg la o nunta si mi-am achizitionat o pereche de pantofi, numai eu stiu cum am indurat acea seara.
Ajunsa acasa, nici nu am mai vrut sa ii vadwinking dar nu am ramas cu bataturi.
O zi buna happy

| Deaad a răspuns:

Pe o femeie o bate numai soțul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ai un fetis pentru pantofi? Sau poate pentru femeile care poarta pantofi?
Am observat ca te cheama Cristi, deci banuiesc caci esti baiat/barbat.

| WaterDrop a răspuns:

Banuiesc ca este ok sa ai un fetis mai ciudat. laughing

| RagnarokR a răspuns (pentru TheGreatPerhaps):

Foarte binewinking

| untu a răspuns (pentru Florentina9210):

Se rezolva problema cu un platurele COMPEED, nu-i asa?

| Florentina9210 a răspuns (pentru untu):

De fapt se rezolva cu unul cu Rivanol. Compeed e pentru altceva. Dar in mod sigur mi-ai dat raspunsul in sensul sarcastic!

| RagnarokR a răspuns:

De ce pui intrebari si apoi le stregi ca sa 'nu figureze ca ai pus vreo intrebare pe TPU'? care e faza, serios.

| FataȘarpe a răspuns:

Omule, te observ de cand sunt pe TPU. Cred ca esti bolnav. Si mai esti si genul romanului invechit, desi pare ca esti gay. Esti obsedat de pantofi, picioare, femei, si p! m ai insultat o fata ca s-a d3zvirginat la 18 (18 in p! m!) inainte de casatorie si saraca a mai avut si probleme cu ma-sa care s-o crizat si aia ca vaca.