Dmonik, am remarcat si eu, dar, asa cum mi s-a mai atras atentia pe undeva, cica nu detaliile conteaza, ci esenta. Si, cum academicienii isi permit sa transforme forme agramate in forme acceptate in gramatica si ortografia limbii romane, de ce sa nu inventam si noi cuvinte si expresii?
Si pe mine ma enerveaza, asta e acum avem si un test psihologic pe site, wow!
Palmuiesc membrana pana-mi expectoreaza punctul culminant al actului mahilitic pe ea.
Dmonik -pentru a-mi manifesta frustrarea am dorit sa ma exprim prin intermediul unor sinonime. Mahilit-adica mi-am provocat placeri sexuale, mai exact onanie. Cat despre "indisciptibila", unde am folosit acest termen?
Dmonik-http://www.tpu.ro/......-umfla-de/
Poate faci referire la contextul de mai sus, era vorba de indescriptibila, da, am gresit. Sunt sigur ca ai inteles ce am dorit sa exprim, dar ai dorit sa creezi agitatie. Vrei sa ne agitam?
Dmonik-deocamdata sunt temperat si tolerant, deloc tumultuos. Oricum, iti sunt recunoscator pentru atentionare (in legatura cu indesciptibile, am gresit.) Toate bune.
Cum se poate scapa : in loc de "nu multumesc" incepi sa raspunzi la intrebarile care ti le pune acolo. Nu dureaza mult, si in plus nu este ceva important. Asa ai scapat definitiv de ea.
anonim_4396 întreabă: