| LaviniuA a întrebat:

Se apropie luna plina pe iulie - ceva sfaturi, ce sa fac cu ocazia asta?
Ma refer la chestii bune pentru suflet.
Mersi!

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Culca-te mai devreme sa nu te prindă luna trează, sufletul tău îți va mulțumi!

13 răspunsuri:
| aizen0567 a răspuns:

Da mi un milion pe revolut

| mihai69 a răspuns:

Fotografii artistice.

| Mindfulness a răspuns:

Mergi la un ștrand, o baie, sau călătorește undeva la munte, stai frumos la o cabana și îți faci grătar, mai bei o bere îți faci și tu viața.

| gabicoo a răspuns:

Te răcorești! Cu un ceai de mentă - ținut la rece - în care pui o picătură de rom.
Cum reziști in București pe căldura asta? Eu în Nord, la Suceava mă topesc. Nici rețeta mea de mai sus nu mă mai ajută.

| Hyperion7 a răspuns (pentru gabicoo):

Interesant,nu știam că sunteți moldovean de-al meu nail biting

| mODIN a răspuns (pentru Hyperion7):

Sa vezi ce o sa urle acum la tine ca ai zis ca Suceava e in Moldova rolling on the floor

| gabicoo a răspuns (pentru mODIN):

Nu am să urlu. Cam 75% din județul Suceava se află în Bucovina istorică restul de 25% îl formează teritorii care au aparținut vechiului regat: plasa Siret din fostul județ Botoșani în Est și aproape în întregime fostul județ Fălticeni.
Dacă este să mergem până în evul mediu Suceava a fost capitala principatului Moldova.

| mODIN a răspuns (pentru gabicoo):

Nu esti sucevean adevarat. Toti sucevenii pe care ii stiu (si cunosc foarte multi) m-au amenintat cu cutitul cand am indraznit sa insinuez ca ar fi moldoveni. laughing

Ăia care amenință cu cuțitul prin Suceava - sau SuhiAwawa cum le place unora să zică - sunt fie din cartierul Burdujeni fie de prin Ițcani, zonele rău famate ale orașului - mai ales zona gării Burdujeni și aproape întreg cartierul Ițcani. Și culmea Burdujeniul in întregime și cea mai mare parte a cartierului Ițcani au făcut parte din vechiul regat. Majoritatea cetățenilor de etnie rromă din Suceava sunt concentrați in cele două cartiere - cred că cu unii din aceștia ai avut de lucru. Bucovineni adevărați! Nu?

| mODIN a răspuns (pentru gabicoo):

Era doar o gluma ce am zis laughing

M-am prins. Stai liniștit.

Suceveni adevărați născuți din părinți care la rândul lor s-au născut și trăit în Suceava sunt puțini.

| ioana748 a răspuns (pentru aizen0567):

Marunt sau de hartie

| aizen0567 a răspuns (pentru ioana748):

Mărunt îmi place să ruin viata casierilor