Culca-te mai devreme sa nu te prindă luna trează, sufletul tău îți va mulțumi!
Mergi la un ștrand, o baie, sau călătorește undeva la munte, stai frumos la o cabana și îți faci grătar, mai bei o bere îți faci și tu viața.
Te răcorești! Cu un ceai de mentă - ținut la rece - în care pui o picătură de rom.
Cum reziști in București pe căldura asta? Eu în Nord, la Suceava mă topesc. Nici rețeta mea de mai sus nu mă mai ajută.
Nu am să urlu. Cam 75% din județul Suceava se află în Bucovina istorică restul de 25% îl formează teritorii care au aparținut vechiului regat: plasa Siret din fostul județ Botoșani în Est și aproape în întregime fostul județ Fălticeni.
Dacă este să mergem până în evul mediu Suceava a fost capitala principatului Moldova.
Ăia care amenință cu cuțitul prin Suceava - sau SuhiAwawa cum le place unora să zică - sunt fie din cartierul Burdujeni fie de prin Ițcani, zonele rău famate ale orașului - mai ales zona gării Burdujeni și aproape întreg cartierul Ițcani. Și culmea Burdujeniul in întregime și cea mai mare parte a cartierului Ițcani au făcut parte din vechiul regat. Majoritatea cetățenilor de etnie rromă din Suceava sunt concentrați in cele două cartiere - cred că cu unii din aceștia ai avut de lucru. Bucovineni adevărați! Nu?
GirlOfDeath întreabă:
Cipi1212 întreabă: