| Anca95 a întrebat:

Se mai intampla ca atunci cand sunteti la cura de slabire sa mai"furati"? Renuntati? eu tin o dieta si in seara asta am mancat o bucatica de cas de oaie cu rosii si sincer regret mult.

12 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

O data la 3-4 zile poti sa-ti faci cate o mica pofta totul e sa nu mananci mult. In caz contrar, vei deveni prea frustrata.

| Sara2 a răspuns:

Eu am mai "furat" pe ici colo, si tot am slabit 9 kg in 2 luni, stai linistita, cas cu rosii nu e ceva chiar dramatic, mai ales daca ai mancat fara paine
ideea e sa nu mananci paine si prajeli in ulei

| William a răspuns:

De ce? Nu a fost buna?

| Anca95 explică (pentru William):

A fost ge-ni-a-lalaughing. mi-e ciuda ca am mancat dupa 6...

| William a răspuns (pentru Anca95):

Sa nu iti fie, eu mananc si la 00:00 uneori, alteori ma trezesc flamand la 6:00 dimineata si mananc. Nu conteaza ora, conteaza sa mananci cand iti este foame si mananci pana nu iti mai este foame, nu pana nu mai poti sa te ridici de la masa.

| Hash001 a răspuns:

La 16 ani sa slabesti nu am auzit, in fine fiecare cu treaba lui.

| Anca95 explică (pentru Hash001):

Am 17 ani si nu vad ce e rau in asta. in faptul ca vreau sa adopt un stil de viata sanatos si sa dau cateva kilograme jos...

| Hash001 a răspuns (pentru Anca95):

Ce inaltime si ce greutate ai.

1,77 si 75 de kg. am dat jos 10 kg pana acum... si nu mai "furasem" si de asta...

| Hash001 a răspuns (pentru Anca95):

Http://www.culturism.ro/alimentatie/raportul-optim-greutate-inaltime.html

Sper ca te ajut.
PS: acesta este pentru cei care vor muschi deci 63kg ar fi optim

Multumesc mult! sper sa ajung acolo:*

| bebelusha93 a răspuns:

Buna! Cred ca toata lumea fura, e imposibil sa nu vrei sa gusti macar un anumit tip de mancare, dar bineinteles nu trebuie sa exageram pentru ca ne "furam" pe noi!
Spor la slabit!