Am cerut mai inainte suspendarea unui cont pe acest nume. Mi-e greu sa-mi dau seama daca acest cont sau unul alternativ facut de "bine-voitor". Insa daca cumva se blocheaza acest cont, sa stii ca din cauza mea. Am cerut suspendarea fiindca nu il foloseai tu si am vrut sa nu mai aiba acces altcineva pana la rezolvarea problemei.
Stai linistit: cei care te "cunoastem", mai mult sau mai putin, ne-am dat seama ca nu tu erai ala care scria tampenii in intrebarile alea!
Sarbatori fericite!
Un alt utilizator, cu nume aproape identic cu al tau ''cristy202''. Ce intrebari punea! Si eu am raportat un cont!
Buna Cristi, am si eu o intrebare care sper sa nu te deranjeze, imi poti spune mai exact de unde esti? Inca o data sper sa nu te deranjeze intrebarea mea dar sunt curioasa pentru ca in apropiere de zona in care locuiesc a fost un incendiu si ma gandeam ca poate tu esti cel care sta acolo!
Daca citeai cu atentie intrebarea lui Cristi, vedeai coordonatele exacte. Deci: citeste, ca nu urzica.
Acum sunt din comuna Ciolpani, Ilfov, caci acolo a gasit sotia mea ceva mai bun de lucru, altfel, suntem din Joita, Giurgiu (20 km de Bucuresti), iar din nastere sunt din Timisoara. Incendiul a fost in Ciolpani, am uitat in postarea mea de aici sa zic localitatea unde a fost.
anonim_4396 întreabă: