Ar trebui sa i se respecte identitatea sexuala si sa fie tratat precum o femeie.
Desi eu consider ca atat femeile cat si barbatii ar trebui tratat egal si nu femeile sa fie primele salvate, criterile sa fie dupa varsta, probleme de sanatate etc... Femeile gravide totusi ar trebui sa aiba prioritate...
O facut cineva un experiment social: S-o dat drept transexual si o incercat sa intre in diferite bai pentru femei. Femeile dezgustate l-au respins iar acesta le-a intrebat de ce? Femeile au raspuns ca el e numai un pervers si nebun, unele chiar au spus ca anunta politia.
Oamenii ii sustin dar se pare ca atunci cand apare o astfel de poveste, parca toata lumea se pune pe ganduri.
Daca in acel echipaj mai e un barbat intreg la cap, l-ar trage din randul femeilor si poate i-ar si trage una.
Propun ca ordinea sa fie asta: intai copiii, apoi femeile, urmeaza transsexualul, pe urma barbatii in limita locurilor existente, selectati pe baza unor certificate medicale care sa le ateste starea de sanatate sau a diplomelor de studii.
Prea mult egoism. Intai soarecii de la bucatarie, apoi animalele de companie ale pasagerilor, apoi daca mai e loc de vreo duduie bine...crescuta, no.
Sau mai bine direct o sinucidere în grup - o variantă ideală pentru planeta.
Ca o femeie. Daca arata ca o femeie.Că doar nu si-o pune banner pe frunte ca este transsexual.
Eu, egoista? nu...
Poate un pic ironica
Culmea e ca am luat cateva funde pe raspunsuri ironice, sarcastice, rautacioase, la misto... incep sa ma indoiesc de sarcasmul meu
In teorie exista barci suficiente pentru toata lumea si trebuie sa te indrepti catre barca alocata cabinei in care stai, gata echipat cu vesta de salvare. In practica s-a vazut ca in final scapa cine poate. In cazul de fata nu este un transsexual (care este o persoana nascuta de sex feminin si care se identifica ca barbat) ci o (femeie) transsexuala. Si evident va fi salvata impreuna cu femeile. Daca ar fi fost un (barbat) transsexual evident ar fi salvat impreuna cu barbatii.