În concluzie un așa zis bărbat că-i așa doar după numele ce-l poartă dacă are în trecutul său doar o singură persoană de sex feminin cu care s-a culcat și cu atât mai mult dacă a ales să facă sex cu o prostituată garantat acela nu-i de încredere și pentru el femeia e doar o jucărie care trebuie să-i satisfacă lui fanteziile.Ori și cele care-și vând trupul au tot dreptul să fie fericite și cu adevărat iubite doar nu s-au născut doar să fie mostre pentru unii.
Femeia-i femeie și punct! Femei care se expun, femei care pun preț pe corpul lor TOATE ar dispărea sau ar murii de foame dacă nu s-ar îndrepta și să devină demne atâta timp cât noi TOȚI cei de sex masculin NU le-am căuta, nu am fi atrași, nu le-am dori și le-am ocolii!
Noi trebuie să înțelegem.
Nu suntem cu nimic mai "speciali" nu suntem cu nimic mai "buni"sfinți""realizați în viață" dacă judecăm un om după câți parteneri a avut în viața lui acel om, este strict viața privată acelei femei, fete.
Dece aveți tendința, dorința, să judecați o femei, fată care doar ea știe prin ce trece de se află într-o așa situație, doar ea știe se află, și este în inima și sufletul ei de este în situația aia. Nu există femeie, fată săi "placă" să muncescă într-un asemenea loc dacă ele sănt în acel loc dacă ele se află în situația aia este fiindcă ele au niște traume, este fiindcă ele nau avut o familie normală iar enorm enorm de mult sănt traficate, forțate de interlopii, traficanți de oamenii anual dispar sute de mi de femei și fete sant racolare trec prin vamă fără acte și sant obligate să întrețină relație sexuale cu ei fiindcă dacă nu o vor face, le vor da în stradă le vor bate iar multe de ele sănt omorâte și nici la știri nu sănt date fiindcă au interlopii și traficanții de minore și Adolescente mulți bani să miluiască avocați să-le scoată cazierul"curat"
Dece ați ajuns să țineți cont de corpul unei femei obligate de situațiile în care este supusă să ajungă pe acel drum infern, insuportabil pe care doar în inima ei și sufletul ei știe ce responsabilități zace și se află Dece vă face plăcere să țineți cont de viața unei femei care are o viață grea de a ajuns într-o așa situație, cu ce suntem noi mai "curați""sfinți""buni" decât acea femei? Cu nimic nu suntem cu nimic nai "buni" suntem cu toți în păcate pe lumea asta.
Când noi Doamne Dumnezeule ferește vom ajunge în situațiile alea în care vom fi Doamne Dumnezeule ferește să-le nevoiți ca și ele să ducem o cruce grea se suportat atunci să avem dreptul să vorbim de la egal la egal cu ele față în față, nu să-le judecăm pe la spate,... și săne considerăm "oamenii buni"
Dumnezeul Știe ce zace în inima unui om și sufletul unui om cu Adevărat nu nea rămas noua să tragem noi socoteală viața unui om, Asta este doar socoteala lui Dumnezeu nu a noastră.
Dumnezeul îmi este martor! Am văzut mai multă bunătatea mai multă milă din partea unor oamenii care sănt judecați și arătați cu degetul, de alți "oamenii" care se consideră "curați""buni"sfinți"
Mulțumesc pentru răspuns! Sunteți cu adevărat un bărbat adevărat si asumat! Ma contraziceam cu un domn care a frecventat foarte multe prostituate in tinerețea lui, iar acum le desconsidera si nu își asuma ce a făcut, chiar le jignește, cândva au fost bune astfel de femei pentru el, acum s-a hotărât că nu ii mai plac si ca nu mai merită respect, vrea fete cuminți. Orice femeie merită respect!
Noapte bună Doamnă Madaxo97 mă pun la somn mâine muncă
Nu vă mai faceți stres Doamnă cu toți bolnavi mintali ăștia nau Dumnezeu.
Puterea lor este doar răutatea, dușmănia, ură.
Aveți dreptate, si eu la fel, mâine la muncă, deci nu mai stau mult, am vrut doar sa aud si alte opinii la întrebarea mea. Mulțumesc! Sănătate, numai bine!
Numarul partenerelor sexuale. Se pun sau nu prostituatele la acest număr, tu ce zici?
Orice contact de natură sexuală cu o fată/femeie i se socotește persoanei de sex masculin.
Dar oricât de mare-i dorința vreuneia de a face sex "bățul" e la mine, deci eu ca persoană de sex masculin decid trecutul, prezentul și viitorul celei de sex feminin!
anonim_4396 întreabă: