Pai..nu stiu exact cum gandesc baietii/barbatii dar consider ca majoritatea prefera fete mai putin inteligente pentru a le putea manipula si pentru a le "juca pe degete". Cu toate astea, cred ca un baiat cu capul pe umeri care incearca totusi sa-si foloseasca materia cenusie catusi de putin, prefera sa aiba langa el o fata cu care are ce vorbii, care nu se gandeste doar la farduri, cumparaturi, etc si care are cat de cat o cultura generala cu care se poate mandri
Nu neaparat, dar e regula si sunt foarte putine abateri care tind spre zero
Eu nu ma includ in categoria aia , de ce as vrea sa imi petrec timpul langa o batuta in cap?
Sunt o domnisoara, dupa cum ti-ai dat seama: Da, este adevărat. Deși ei nu își dau seama, își doresc sa fie superiori si urasc sa fie corectati/completati/ etc...
Asa este.Nu ma intelege gresit, eu n-as sta langa o batuta in cap, dar nici langa una mai desteapta ca mine...si nici ea n-ar sta langa mine pentru ca...asa cum un barbat nu vrea o femeie mai desteapta langa el, nici o femeie nu doreste un barbat mai putin inteligent ca ea.E o regula aplicata in viata de zi cu zi, fara ca multa lume sa isi dea seama.
Bafta
Cred ca atunci cand sunt tineri si cauta distractie, da, baietii/barbatii prefera fetele cu un intelect inferior, atat timp cat sunt atragatoare din punct de vedere fizic.
Dar cred ca atunci cand inainteaza in varsta si vor sa isi formeze o familie, si barbatii isi doresc o femeie inteligenta langa ei.
Parerea unei fete .
Ce spui tu e doar o parere generala, probabil.
Personal prefer sa aiba un gram de inteligenta, fie ca este egal sau peste, dar nu sub.
Da, ca altfel se simt complexati.
Societatea zice toata ziulica, in toate locurile ca barbatul e cel mai cel, cum ar fi ca un barbat sa aiba impresia ca e adevarat si in relatia lui femeia e mai inteligenta? E ca vorba aia, e ok sa bati femeia, dar e rusinos sa te bata ea; nu e rusinos ca esti animal si prost, la propriu, dar ca esti slab si prost, la figurat, da.
Sper ca replica ta e la modul general, pentru ca eu unul iti dau dreptate.Am batut destui care au dat in fete/femei. Meseria mi-a si permis asta, am avut o meserie care ma satisfacea total.Mai putin financiar.
Imi pare rau ca sunt barbat, daca eram femeie poate agatai si tu ceva! Dar nu e timpul pierdut.
Daca tot m-am bagat in 'hora', hai sa zic:
barbatii si femeile par egale :daca au sexul invers, asta e datul.
La orice om ii convine sa fure, dar ca sa furi, alalalt trebuie sa fie mai prost!
Ca atare atat femeil; e cat si barbatii cauta ceva mai de proasta calitate ca ei. Simplu. E o cautare a oamenilor complexati inferior.
Asa cred eu.
General. Vad ca unii spun ca ce sa faca cu una proasta. Nu asta e ideea. Barbatii vor femei inteligente, dar nu mai inteligente decat ei. Nu?
Nu stiu..eu doar intreb. Personal, cred ca ti-ai dat seama deja ce as alege.
De fapt barbatii prefera femeile care "par" mai putin inteligente decat ei. De ce? Pt ca oricat de inteligenta ar fi o femeie, un barbat nu va recunoaste niciodata asta, nu va vorbi despre asta si cu atat mai mult nu va admite ca e mai inteligenta decat el. Barbatii prefera fetele naive: "vaaaaiii, dar ce capsator interesant! Oare la ce foloseste si cum functioneaza?"
Iar el, marele mascul feroce, ii face o demonstratie de inteligenta inginereasca, explicandu-i treaba cu capsele, pentru ca intr-un final, ea sa conchida plina de admiratie "Vai, cat esti de destept! Nu stiam asta. Bine ca m-ai invatat!"
Fara sa fie cu suparare, este si asta un mijloc de a manipula usor barbatii