Nu este limitata. Singura problema este ca "omul" nu a ajuns inca sa inteleaga, intregul lui creier. Desi se zice ca omul foloseste undeva la un sfert din creier. Deci, spune tu ce s-ar intampla daca ar folosi 100% din el. Ar putea sa atinga niste nivele necunoscute. Cum sunt micile sau marile genii. Ei au invatat de mici sa isi foloseasca foarte mare parte diin creier, si au ajuns sa cunoasca foarte multe. Eu asa cred. Sper ca ai inteles ceva din ce am scris. Respect [twink].
Da cred fiindca am citit aseara despre un calugar sarb care facea profetii despre anii ce urmeaza, despre cum oamenii de stiinta vorbesc numai prostii si despre cum cautam putere si energie in pamant pe cand este foarte simplu si aceasta se gaseste in jurul nostru peste tot si in noi chiar. iar ucenicul lui ii spunea ca stiinta oamenilor este nici cat o picatura in ocean in comparatie cu stiinta lui Dumnezeu.in biblie este scris ca avem in noi gandul vesniciei dar nu-l putem cuprinde si intelege. da cred ca santem limitati in gandire fiindca santem foarte legati de firea materiala, de corpul nostru.normal mintea trebuie sa stapaneasca peste materie, dar sunt atea bune si frumoase, iar noi dam mai mult trupului decat sufletului.santem slabi din punctul asta de vedere.
Ba este limitata minte omului! Mergeti si discutati cu un calugar intelept de la oricare manastire si o sa vedeti rezultatul si explicatia!
Miihaa întreabă: