Buna seara, va mai tine cred ca 1-2 maxim, adica a fost doar o chestie sa mai trieze din lume(mai ales cei mai in varsta) parerea mea e ca antidot uri sunt si vaccin uri sunt doar ca nu vor ca sa le dea drumu inca!
Mai sunteți mulți idioți din astia cu teorii ale conspiratiei de genul? Voi daca trântiti o chestie de asta vi se pare ca sunteti inteligenti?
In China din decembrie acum pare sa se incheie.Dar avand in vedere ca soarele ucide virusul cand va incepe sa fie foarte cald asa ma gindesc eu.
Nu se stie exact, datele din China nu sunt 100% complete, dupa cum se vede in Italia e stare de urgenta. Nu cred ca e de joaca si mai degraba aplic faza cu "better safe than sorry".
Au fost anuntate cazuri si printre oameni tineri, fumatori si altele (a se nota medicul din China care a anuntat in ianuarie problema, avea 34 de ani si a murit de la complicatii ale virusului) Nu exista vaccin inca, SUA si Germania cel putin in presa ararta ca se lupta cine sa fie primul sa faca un vaccin.
Eu nu am mai frecventat TPU asa des in ultima perioada, nu am avut de unde sa stiu ca de fapt intrebarea asta a mai fost pusa de multe alte persoane... Si pe cine faci tu prost asa degeaba?
Zinv întreabă:
amandina_9414 întreabă:
Nimicul întreabă: