| vitality7 a întrebat:

Simteam nevoia sa adresez intrebarea asta cuiva si. cu ocazia asta pot afla mai multe pareri. Uneori stau si ma gandesc ca... toti din jurul meu au tot ce isi doresc, iar eu ma simt intr-un fel neimplinit cand ii vad ca sunt in regula si totul e ok pentru ei. Problema e ca nu stiu ce sa fac ca sa trec de starea asta... si daca se poate sa imi dati ceva sfaturi sau idei. orice raspuns e bine venit. Mersi C;

Răspuns Câştigător
| DANyi a răspuns:

Totul tine de psihic, deoarece asta este doar o impresie de-a ta. Oricine incearca sa ajunga la absolut, adica sa fie implinit, dar nimeni nu ajunge acolo, deoarece acel absolut e de neatins. Ia exemplu pe cineva care doreste sa ajunga sa faca absolu ce-si doreste ok? Dupa parerea ta, daca ar ajunge asa, atunci cu ce ar vrea sa inceapa? iti spun eu, cu nimic! Ajungi la absolut, nu mai stii ce sa faci. Daca am sti totul, viata nu ar mai avea farmec. Ceea ce ai vazut tu la cei din jur nu e altceva decat o masca pentru ca si eu cand ieseam in lume, aveam o anumita manifestare, dar cand ajungeam acasa, ma schimbam radical., dar dupa ce am constientizat absolutul, mi-a trecut. Fa si tu acelasi lucru ca mine si iti vei reveni. Numai bine!

7 răspunsuri:
| Raquella a răspuns:

Pai de ce te simti neamplinit? Ce simti ca iti lipseste?

| Raniia a răspuns:

Trebuie sa treci de aceasta stare pentru ca intervine invidia, dorinta ta de a avea ce are alta persoana.Invidia este distructiva pentru sufletul omenesc, tu te urasti pe sine pentru ca nu ai ce are alta persoana.Este mai placut, invata lucrul acesta, sa fi invidiat decat sa invidiezi pe altii.

| sabin89 a răspuns:

Cum zici tu ca sunt in jurul tau persoane care au tot ce-si doresc? Nimeni nu are tot ce-si doreste. Toti vor mai mult. Si cand au mai mult, vor si mai mult.

| sabin89 a răspuns (pentru Raquella):

Se scrie "neîmplinit", nu neâmplinit". Asta asa, ca o paranteza.

| Raquella a răspuns (pentru sabin89):

Eu stiu ca, se scrie cu ''i ''din ''a''. Numai daca ar fi ultima litera ''i ''se scrie cu'' i''. Mai invata, si numai cand esti sigur de un lucru poti sa corectezi pe cineva, altfel risti sa te faci de ras!

Nu. Daca cuvantul se formeaza cu sufixul "ne" plus un cuvant care incepe cu "î", atunci acel "î" se pastreaza. Deci scriem: neimplinit, neimpacat, neinteles etc.

Scuze. Prefixul, nu sufixul.