| Parakeets a întrebat:

Sincer, a încercat cineva o metodă sigură de știți voi ce?

Am auzit ideea că poți da greș și ba chiar rămâne cu un handicap forever, dar nici să nu te duci de tot pe lumea cealaltă.
Este adevărat?

40 răspunsuri:
| Parakeets explică (pentru relian):

God! Hai că m-ai scos din starea mea neagră, măi Relian. laughing)

Ehh, ți-aș fi mărturisit ceva, că tot vrei să mă măriți tu cu italieni, dar o las așa, că nu are rost. Ai zis că ai preferințe stricte la aspect. laughing) Și oricum deja mă cam enervezi, că pari oleacă prea realist pentru gustul meu. laughing)
Acum nu zic că și cu visarea mea am realizat naibi ceva, ba chiar am realizat doar că am îmbătrânit, singură și mai eram și să mă trezesc naibi fără nimic. Dar eu măcar lupt, nu mă las așa cum spui tu. O să trag și o să am, dacă nu bani, măcar experiență pe piața muncii. Ooo și la cât de respinsă am fost la joburi, parcă amu numai de nebună îmi doresc să prind câte un job peste tot. În orice domeniu de jos. Apoi mă reîntorc în învățământ și chiar la facultate, la psihologie. Deoarece psihologia o fost pasiune mea supremă, întotdeauna și chiar și așa de am urât mulțimile, mereu mi-o plăcut să ascult oamenii și să le ascult sufletul. happy
Așa că nu renunț. Ceva voi face. Stai tu liniștit. Chiar dacă din nu știu ce motiv, ești oleacă sceptic, dar mna, sceptică îs și eu. Dar o să mai trag iar și iar. Până o să găsesc eu pe undeva ceva.
Așa că, bărbatul în concepția mea, ar fi doar cireașa de pe tort, măi dragă Relian și evident trebuie să-mi placă mie. Nu știu cum o fi la mapamodul feminin, dar la mine, trebuie să treacă un singur test bărbatul care-mi va fi predestinat. Să îmi placă mie. Nu contează, ce hram poartă (amu, mna, măcar să nu fie totuși vreun pedofil sau vreunul care mă visează, într-o oală, un specimen ca Dahmer care era canibal laughing) ) dar per total, i se iartă toate, dacă eu îl plac. Și ar mai trebui să mai treacă încă un test, bărbățelul dacă mai ales vrea să intre în Pandora mea (ooo, și crede-mă, că par eu boring person, dar are ce cutia Pandorei, să găsească la mine) laughing) simplu, să nu mă părăsească never, never. Că dacă eu chiar aș găsi bărbatul pe care să-l iubesc suprem, păi l-aș iubi ca-n declarație "Până ce moartea ne va despărți." Și mare îi va fi minunea dacă doar moartea ne va despărți. Și nu, keep calm, că nu declar că eu mă voi sinucide, dacă el va decide să mă abandoneze, ci eu voi aplica moartea. Pentru că doar moartea îl va separa de mine. Adică eu îndeplinindu-i dorința. happy Pe mine, nimeni, nu mă abandonează, mai ales cineva căruia i-am oferit toată intimitatea mea și scapă basma curată. Ooo, nu. Devin o fiară, dacă cineva, în afară de moartea din cauze naturale, mă mai abandonează vreodată. happy În rest, îi voi fi fidelă pe viață și voi încerca să-i fiu o soție bună și iubitoare. Dacă el va decide să mă accepte așa cum sunt, ba chiar voi și slăbi pentru el. Dar doar ca el să mă fi plăcut și grasă. Pentru că aici e toată esența, cine mă place, nu trebuie să mă placă pentru trup sau contul din bancă ci pentru spirit. Apoi la restul vom lucra pe parcurs. Evident că și el va trebui să se implice în procesul meu de slăbire, dacă vrea o sirenă lângă el.
Aaa și ceea ce am susținut mereu și de ce nu prea dau în pinteni să slăbesc ca un tip să mă placă, e că el trebuie să-mi asigure, în scris, prin jurături pe Holly Bible și mai știu eu ce, că deși chiar dacă eu slăbesc și mdea, mulți mi-au zis că aș avea trăsături frumoase slabă, să fie conștient, că eu oricând pot păți un accident sau pot avea ceva prin care să nu mai fiu frumoasă, mai grav decât a fi grasă, doar și el și atunci, va trebui să-mi fie fidel. Cum evident și reversul se aplică. Adică și el dacă va fi orb sau chel sau va ajunge cu un handicap, nici eu nu am voie să-l părăsesc ci trebuie să-i fiu loială și să-l iubesc în continuare. Deci cam despre o astfel de iubire, vorbesc eu. happy

Nu e așa, no, thank you!
Nu mai vreau nimic. Pentru că sincer, la muncă oricum, mă voi duce și eu. Și de altceva, oricum am trăit 27 de ani fără bărbați în familie, așa că dacă am job și cât să am grijă de strictul necesar, nu mai am nevoie de nimic. Și nici nu vreau să deranjez, dar nici să fiu deranjată fără motiv. happy
Tocmai de aceea nu sunt de părere, că e ok, o astfel de căsătorie. Adică până la urmă de la grădiniță, m-am împotrivit ca să nu fiu manipulată de un bărbat și atunci, eu ce aș face? Aș fugi chiar acolo, la un destin în care să nu am venitul meu, realizările mele ci să stau pe banii unui moșuleț italian? Deși nu am nimic de obiectat la vârstă, uneori moșuleții, sunt mai galanți decât toți pripașii ăștia plini de arfe. laughing) Un moșuleț italian, poate fi chiar salvarea. happy Dar mai întâi așteaptă, să ajung eu în Italia să lucru ceva și apoi să pun mâna pe senior italiano. happy
Cât de acele doamne, mă bucur că și-au găsit prinții. Deși nu am înțeles care era treaba cu oamenii cărora le-a luat statul copiii? Chiar așa de grav au ajuns, atât ea cât și el?
Uite de aia uneori nu vreau să mă căsătoresc, că știu că nu aș fi încă cea mai bună versiune a mea. Așa că, ce aș putea să le ofer copiilor mei? Ok, nu sunt Alfa, dar încă mai am de lucru cu mine. Încă fac terapie, încă mă lupt cu vechile tipare, mai nou nici mansarda, nu mă mai prea ajută, deci mai am de lucru. Oricum eu cred că God aduce fiecăruia la momentul oportun, prințul sau prințesa oportună. Deci eu încă mai am de luptat oleacă, până devin din prințesa omidă, prințesa fluturaș laughing) Doar că sper că atunci nu voi fi prea bătrână pentru procreere.
Dar simt că undeva, prințul meu mă așteaptă. Un prinț care așteaptă că prințesa lui, să se transforme și apoi când e gata, să vină să-l iubească, cum niciuna alta, nu l-o iubit vreodată. happy
Eu visez, iar dacă visez și acolo deep sper, God nu mă uită. O pus El ceva și pentru mine, undeva în Univers ceva. happy Acum mi-i dat doar mie să mă cizelez, să lupt cu mine și să prosper. Sper, altfel, chiar m-o dat degeaba, God pe acest pământ. laughing)

Aaa și revenind la începutul romanului tău. Cum naiba Americă să nu fie Vestul sălbatic. Măi Relian, mă surprinzi, mai ales că ai și declarat că tu stai chiar în cel mai păcătos district. Auzisem eu bine, dar ziceai ceva de Texas? Right?! Păi acolo, aud aproape zilnic de un caz de crimă și omucidere sad am văzut tot ce se poate vedea, crede-mă despre păcătoasa Americă. Acolo e Iadul pe pământ. Ăia se ucid ziua în amiaza mare. sad Mai ales în Texas, mai e și la graniță din câte știam eu, dacă am reținut bine cu Mexic, și acolo e mafia curată. Pe acolo trec cei mai mulți cu droguri. Și câte și mai câte. Sad. Pentru că totuși am înțeles și că e un district mare Texas. Ba chiar știam că acolo conviețuiesc de minune cele două culturi de englezi cu spanioli. happy Dar degeaba, dacă sunt barbari. Sau la TV ăștia doar mint și Texas chiar e un oraș pașnic? happy

| Parakeets explică (pentru DracuIa):

Nu credeam că domnul Dracula e fan jeleuri. big grin
V-am găsit slăbiciunea. Și ce mai slăbiciune, aveți, domnule Dracula, chestii lipicioase, cleioase și dulci foc. laughing) Aaa, am uitat să spun și sticloase. laughing)
O să pun o vorbă bună în Univers, să vă aducă o cutie mare de jeleuri, God. Oricare ar fi crezul dv și God-ul dv. laughing)
Sper doar să faceți o faptă bună, dacă dv chiar o să primiți de la divinitate un astfel de cadou. big grin

| relian a răspuns (pentru Parakeets):

Texas e un stat, nu este district, districtul este cartier din oras. Texas este de 2 ori si jumate cit RO, este cel mai mare stat din SUA, adica al 2lea dupa Alaska.

Nu stiu ce vezi tu la TV eu in realitatea nu vad nimic laughing Or fi care se impusca, sa fie aia sanatosi.Cei care se impusca is oameni rai, nu te gindi ca se impusca aia la locul lor.

Cei care se impusca au are ilegal, pentru ca de ar fi sa mearaga legal nu le da nimeni nimic.

Cei care se impusca is oameni rai, se impusca intre ei, nu se duc peste oameni care isi vad de treaba.
Nu se impusca asa aiurea, banui ca or avea ceva de impartit.Dar cand careva trage cu o arma, politie in 5 min max e acolo, ii elimina in majoritatea cazurilor pe cei care se impusca, ori se predau, ori pleca de acolo morti laughing

Asa si eu mai aud impuscaturi, dar asta se intampla prin cartiere de astea prapadite unde locuiesc oameni genul asta, dusi de acasa, sau care vind droguri si alte minuni.

Oricum politia e mai mereu prin acele zone, ei tot se impusca, dar totul este tinut sub control.
Deci aia la TV va mint, eu am fost si in zone de astea la care oamenii stateau cu pistoalele pe masa laughing chiar am mers sa reparam aerul conditionat la unia, erau colorati, in general coloratii si mexicanii is de astia cu probleme, noi ne-am vazut de treaba, aia siau vazut de treaba lor, nu au nimic cu tine atit timp cit iti vezi de treaba ta.

Te pomeni ca in RO nu se omoara lumea, doar ca nu-i stii tu, ori sa zic asa in 2-3 tari de pe acolo nu sar omori nimeni, sa fim seriosi.

Mafie curata nu stiu, o fi, eu nu ii stiu, pentru ca nu folosesc droguri, asa ca nu are de ce sa imi fac griji.
Deci Texas nu-i cel mai pacatos stat, este al 2lea ca marime,, al 2lea ca populatie, al 2lea ca bogatie si tot asa.
Oamenii de aici sunt f buni, respectuosi, nu se compara romanii cu texani, nici in mii de ani de acu in colo.
Is oameni f de treaba, te simti liber, simti ca traiesti liber, oamenii te respecta atit timp cit ii respecti si tu pe ei.

Stiu ce se intampla si ce va arata aia pe acolo la tv, is numa cum sa zic minciuni, se urmareste denigrarea SUA prin orice chestie, sincer habar nu am de ce, mai ales ca RO e in NATO iar natio e de fapt sua laughing Pina cand o veni unu sa le dea la toti un sut undeva si sa isi vada de drum.

Romanii vor sa fi aparati de americani, dar cu orice ocazie ii denigreaza, cauta sa arate oamenilor numa rele, de ce, doar guvernantii stiu.
Deci aia va mint, ba si cei care ajung pe aici in vacanta vad lucrurile aiurea ori is ei atit de prostii de dau in gropi, alta explicatie nu-i.

Am vazut asa pe Facebook, ce apare la ce posteaza oamenii, la TV in RO pe ala Palade, actorul ala de comedie, frate cea putut ala sa debiteze, eu care nu-s religios imi faceam cruce laughing

Cred ca aia is platiti sa spuna chestiile alea, pentru ca sunt romani care traiesc aici de zeci de ani si stiu cum este, iar ala ce putea sa spuna, sincer de miai da milioane nas putea sa fac asa ceva.

Ca in America spunea el, ca fusese pe aici, nu ai unde sa te duci la baie, de iti vine sa te pisi, esti deja terminat, ca de ai opri pe margina drumului de te apuca, sau pe cimp, imediat si vine politia si puscaria te maninca laughing
Dar nu s-a oprit aici, a continuat, ca te pisi in sticla in masina laughing ajungi la o benzinarie, acolo nu ai unde si ce sa faci, duci sticla acasa cu tine laughing

Iti dai seama ce rahat de om poti sa fii sa minti in halu asta? Deci omu nu glumea, era un fel de interviu, povestea el pe unde a fost cea vazut bla bla.

Cum naiba sa creada romanu de rind altceva, ciond aia i se arata, adica numai minciuni.
Aici, sincer iti zic, nu e xkista magazin, nu exista benzinarie, orice cladire de asta comerciala sa nu aibe baie, deci baie publica, unde omu merge sa isi rezolve ce are.
Eu nu am vazut asa ceva orice cladire cit de mica fara baie.Stiu ca mai arata prin unele filme ca aia tin baia incuiata laughing ala e film, de fapt asdevarul este altul.
Is zone unde stau oamenii strazii, homeless aia intra prin bai pe la fastfood, si mai pe la care si fac acolo o mizerie nu-ti vine sa crezi.
Nu ar spune nimci daca sar duce sa isi gfaca nevoiele civilizat, uneori doarme acolo, se pisa peste tot, nu te gindi ca aia is oameni normali, asa ca cei din acea locatie inchid usa, iar clientu de are nevoie cere cheie, vine ala si descuie.
Am vazut asta si linga mine la un fastfood Panda Expres, dar numa ala are asa, restul nu-i primesc pe astia inauntru. dar aia is putini ca si muncitori, nu stau sa pindeasca cine intra la ei.

Dar asa ceva vezi f rar, nu stiu de ce fac aia asa, unde am spus, ar putea sa ii alunge de cum intra aia pe usa, pentru ca e totul deschis, si aia lucra cu fata la mese si la usa.

In sf am zis, cand e e, dar doar la aia si nu am vazut nicaeri asa.Dar Palade ala un dobitoc, un handicapat, sa apari la tv si sa spui acele minciuni, auzi si tu sa pista in sticla sia mers cu sticla acasa laughing ma mira la cit de idiot e sa nu o fi confundat cu ceva bere sa o fi baut laughing

Deci in America si daca nu cumperi nimic de la un magazin, de la o benzinarie, poti folosi baia la orice ora, ala maninca rahat, cum am spus o fost platit probabil sa spuna acele rahaturi

Omu ala mi se pare un om de nimic, un dobitoc in viata, ca si alantu cu care era in duewt ce rahaturi faceau laughing.

Am spus cine vrea sa afle adevarul despre america sa ma intrebe pe mine, nu pe alti romani, nu pe cei care viziteaza, majoriotatea vad in felul lor, nu asa cum este in realitate.
Eu vad asa cum trebuie sa vada cineva, nu ma laud, nici nu tin partea nimanui, stiu sa apreciez ceva, stiu sa fac diferenta, stiu ce trebuie sa stie un om normal.

Cunosc romanii amici buni, care minteau de fata cu mine pe cei din RO ce vorbeau cu ei la telefon.Iam atras atentia, ma de ce minti ma oameni?
Dai incolo, ce trebuie aia sa stie ce facem noi aici sau cum este pe aici.Ca sa vezi ce lume.
Cum am spus majoroitatea romanilr sau a celor care ajung astazi aici, sau care au ajuns de zeci de ani, nu te gindi cas oamenii wow, is pleava societatii de unde au plecat, asa si romanii la fel, majoriatea, nu toti, dar marea masa, in RO nu erau in stare sa aiba un nob, nu stiau sa faca absolut nimci, nici macar nu erau in stare sa faca o scoala, au ajuns aici cu mila, apoi se dau amri invatati, laughing eu cand ii vad mi se face sila de ei, laughing unora le-am si spus direct in fata, asta pentru ca se luara de mine.

Cuy mine nu le merge, daca iti vezi de treaba ta nu am treaba, dar daca te iei de mine aiurea, l esti terminat, praf te fac, femei, barbat ce esti nu mai scapi.
Deci cam asta se intampla. aomnii nu spun adeavrul, mai ales cei cu televiziuni, aia izs platiti pentru ce fac, inclusiv cei care apapr pe la interviuri etc, is paltiti si spun ce li se spune sa spuna.

Adica unia o vind si pa mama lor pentru bani, Palade ala nu mai vorbesc, o scursura de om, sincer eu nuol sufar deloc, nici pe alantu, si profesional mi se par f slabi, dar cum in ultimul timp au murit toti dinozaurii aia vechi, au ramas trpadusi de astia gen palade si Totiu, niste caricaturi de oameni.

| Yuoia a răspuns (pentru Parakeets):

Locuri de munca sunt. Dar, deh, pentru toate e nevoie de ceva carte. Pariez ca te numeri printre cei care spuneau ca nu au nevoie de scoala, ca totul e sa te descurci in viata.
Si sa stii ca nu toti avem functii de stat degeaba ca sa fie timp de tigari si stat pe jocuri pe calculator. In orice loc de munca e o rutina si... sefi care te pun la munca.
Daca ramai la un loc de munca si iti cunosti sefii si colegii, s-ar putea sa-i indragesti. Si sa faci echipa buna cu ei.

| Seba2013 a răspuns (pentru Parakeets):

In Solomon 22:13 spune: Cel leneş pune pricini şi zice: "Afară este un leu, aş putea să fiu sugrumat în mijlocul uliţelor".

Trebuie sa ai speranta ca un tanar plin de forta si energíe care crede tot. Acolo pe ulita (societate) exista o poarta prin care poti sa intri. Societatea este facuta sa functioneaze pentru toata lumea.

Nimeni nu o sa iti deie binevenitul, tot ce pot sa faca este sa te racaie putin. Societatea este materialista, competitiva iar tu trebuie sa ai valoare si sa demonstrezi ca stii ce vrei. Dupa aceea ei o sa vezi cum functioneaza in lógica mercantila, nu ca a avut ceva direct cu tine. Isi foloses strategia insa daca tu ai un mecanism de aparare nu are afect asupra ta. Corpul pot sa il atinga insa Spiritul nu daca nu ii lasi. Si daca iti ating corpul este ca si cum te-ar dura in cot.

Deci stai calma, nu te dezanima. EU daca la anumiti necunoscuti le imprumut 100 euro si nu mai mi da inapoi, dapai tie. Eu nu suport in cercul meu sa sufere cineva. Daca vrei 300 luna asta imi spui ca acum am ajuns Rico (bogat). Deci aici pot exista si useri bogati. Dumnezeu poate sa iti faca un cadou daca ii ceri. Nu stii cum la urechea unui bogatas ajunge cererea ta facuta lui Dumnezeu. Biserica si Dumnezeu toate le lucreaza.

Daca maine cineva te invita pe o ínsula ca sa viziteze toate locurile pentru o saptamana? Tu il lasi singur sa moara de pustietate? Esti lasa? Fiecare om are farmecul lui si este important. Insa sa nu te consideri o femeie luptatoate. Tu esti doar o femeie ambitioasa. O femeie luptatoate lasa ambitia si orgoliul si devine smerita si umila ca sa castige razboiul.

| pufulescu0o a răspuns (pentru Parakeets):

Si asta este o problema, faptul ca nu au stiut sa te incurajeze sa iti depasesti limitele autoimpuse. De unde stii ca nu esti buna la un job daca nu ai fost acolo sa il faci? Eu asa as vorbi cu copilul meu si i-as spune sa se duca sa aplice pentru post, sa se duca apoi la treabă si sa vada ce iese.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Parakeets):

Ți-e frică de oameni!? Mie de avion.
Zbor mult, În avioanele jumbo nu simți aproape nimic. dar cu căt sunt mai mici cu atăt vibrațile sunt mai puternici.
Înainte să urc in avion, Downloadez documentare cu accidente aviatice și vizionez pe tot timpul zborului. Că zborul e două ore sau 10 ore. Numai la asta mă uit.
In viață nu există dreptate. Ci doar luptă.
Dreptate și frica sunt doar niște iluzii.
Lupta și Curajul sunt adevărul și răspunsul la toate intrebările

| Parakeets explică (pentru DeMicUnCălător):

Glumiți, nu? happy
Cum să vizionați despre accidente aviatice, chiar înainte de zbor sau în timpul zborului? Asta sună a tortură, domnule Călător. Dar acum parcă vă înțeleg mai bine alegerea numelui pentru TPU. happy
Adevărul este că prima lecție învățată la psiho e că fobia o depășești doar trecând prin ea și peste ea. laughing)
Dar totuși, nu vă cam torturați vizionând acele accidente?
Acum ce-i drept, programul acela de la National Geografic, cu Dezastre aeriene, mă fascinează și pe mine și pe mine una nici măcar nu mă fascinează aviația și nici fizica și tehnica, dar recunosc că stau cu sufletul la gură la acel documentar, dar eu măcar nu zbor. happy Și cred că nici nu voi avea șansa să o mai fac cândva. Acum, mă mulțumesc doar cu a avea bani de benzină pentru a merge până la o muncă și înapoi și evident asta dacă o să am cândva o muncă. laughing)
Deci aveți grijă să nu vă traumatizați psihicul mai tare. Deși e remarcabil că v-ați învins frica de zbor. happy
Admit că și eu anul ăsta, vreau, nu vreau, trebuie să-mi înving teama de a vorbi cu străinii și de a ieși din zona de confort, doar ca să aplic pentru un job. Și chiar și teama de a fi respinsă. Pentru că vă admit că de multe ori teama de a aplica la un job, nu e doar pentru că mi-ar fi frică de străini, dar mi-ar fi frică și de ideea că "eu pot fi respinsă". Și e cruntă această idee, mai ales când ea se materializează. laughing) Dar deja, m-am cam resemnat cu toate. Cine știe, poate că asta o fi tot oleacă de maturizare.
Acum merg pe principiul "Dacă am fost respinsă de bărbați și am supraviețuit o vreme bună bucată alone, pot să mai supraviețuiesc și respinsă la câteva interviuri." Oricum am noroc cu învățământul, oarecum. Fie că-mi place sau nu, de nevoie tot la el fug, dacă nu am încotro. happy

| Parakeets explică (pentru Seba2013):

Hmm, chiar voiam să te ostracizez oleacă, măi Seba de data asta, că voiam să-ți spun că pentru prima dată, speech-ul tău divin, pică în fața mercantilei vieți, dar în final ai lăsat iar o cireașă de pe tort. laughing) Ai tu darul tău de a face așa, ori lași cireașa la final ori o bagi printre rândurile tale cele elogioase și frumoase. happy
Chiar îmi place finalul, și legat tot de final, admit că după 5 ani de terapie și o mare introspecție a mea, am cam ajuns la concluzia că acolo deep de fapt, nu prea sunt tipa aia decăzută, micuță și umilă ci de fapt îs cam plină de mine și oleacă narcisistă și chiar vanitoasă. Admit și încerc să îmi țin în frâu acele porniri lăuntrice. happy
Off, măi Seba, tu sigur nu citești niște minți sau suflete? laughing)

Și stai liniștit că deocamdată încă nu am ajuns și homeless, dar dacă vor veni vremuri mai grele și rămâi pe aici, te voi contacta pentru un împrumut, măi Seba. Evident că un împrumut ce va fi returnat. happy Deci mulțumesc, pentru intenție. happy

Dar sper să nu ajung vreodată și acolo. Adică la împrumuturi doar ca să supraviețuiesc. sad Deocamdată, mă bucur că Slavă lui God, măcar nu am împrumuturi pe știu eu unde, ca să le achit. Inima mea și așa slabă, nu ar accepta. Sper să mă ridic repede și din pasa asta. Până atunci, mă voi duce la cât mai multe aplicări pe la joburi. Măcar să-mi înving teama de aplicat și respins până atunci, iar ceva, o fi și cu noroc, cândva. Rămân pozitivă. happy Oricum m-am obișnuit să tot aștept, adică de la 18 ani tot aștept prințul sau chiar broscoiul, pot aștepta și jobul. happy

| Hyperion7 a răspuns (pentru DracuIa):

Lubrifiant e, jucării sexuale sunt pe toate drumurile, de puturoase nu se joacă.
*Pamflet* rolling on the floor
https://youtu.be/v9o-9IVHDTI?si=Ou7KZDhsDQrrrLpR