Pai fizicul se poate lucra mai usor ca atitudinea si blocajele mentale pe care le ai de zeci de ani. Iar iubirea vine si aia la pachet cu restul. Pentru multi (dar si multe) e moartea pasiunii sa te apuci sa faci declaratii fara sa fi dat o tura-doua la orizontala. A nu se intelege gresit, oricum interactionezi destul si ai timp sa tragi concluzii INAINTE de babardeala.
Eivdent ca nu donez sange pentru bonuri sau pentru ziua aia libera care se acorda (nici nu o cer, ca ar fi ridicol sa imi acord singur o zi libera pe care practic tot eu sa mi-o platesc), ca in timpul ala pe care il petrec pana la centru, cit donez, ct vin inapoi pot face lejer de cateva ori suma respectiva. Problemele mele de sanatate sunt minore fata de decesul cuiva care poate fi evitat cu ajutorul singelui meu. Acum, doar sa vad ca sunt inca in parametrii necesari donarii. Rezultatele, miine. Daca ai de-a face cu cineva care stie ce face la analize sau donat, nici nu simti. Eu acum cand am dat sange la analize i-am povestit asistentei care imi lua ca avusesem peripetii in alta parte mai de mult ca nu imi gaseau aia vena si ma enervasem + reactie fizica de genul schimbat la fata, venit ca o febra, dar faceam diverse glumite apropos de acum, hihihihi-hahahaha, nici n-am simtit acul ala. Nu m-a durut absolut deloc nici atunci, nici ulterior. E bicicleta-bicicleta, nu de aia statica. E o adevarata placere. Si gindeste-te ca e cam ca la masini. Bicicleta cu care merg eu e oarecum echivalentul unui Mercedes de ala care era vreo 60-70.000 EUR acum citiva ani, a suferit multiple modificari, si l-am cumparat de la unicul proprietar care se ocupa singur de servisare si upgrade-uri. Inca nu am reusit sa ajung la o pozitie comoda intru totul pentru miini si coloana, dar cum ziceam, e o placere sa te plimbi cu obiectul asta.
Uite ceva interesant apropos de lamii - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7020168/
Legat de miros, e o chestie ca uneori fie au fost tinute prin vreun depozit cu miros dubios, fie ele au fost CRESCUTE bio, dar inainte de vinzare au fost tratate cu ceva la nivelul cojii.
Sper că asta e doar o glumă, o să vedeți voi, când o să accesați adresa că sunt două adrese diferite.
Dar nu știu în cazul fetei ăleia care o fi destinul, dar clar al meu e ca viața să râdă uneori de mine. Cum se poate ca din toate locurile unde mă perind și eu, undeva unde îmi fac și eu veacul sau apar eu, să fiu confundată cu altă tipă, eu care de obicei ș-așa nu prea am pereche la nimic în viața asta. Par mereu ciudată și neînțeleasă, uneori admit că nici nu mă atrag oamenii. Deci simt că istoria se repetă și viața îmi arată în fel și chip că râde de mine, nu prin ceva nemaipomenit ci pur și simplu prin mici chestii și subtilități, dar care îmi pun mereu un semn de întrebare, de ce eu? ) De ce se râde de mine la infinit?
Cine ride de tine? Tu confunzi lucrurile, nu te mai agita asa pentru nimic. Daca cineva spune ca tu esti rosalia, aia inseamna ca a ris de tine?
A spus omu ca esti Rosalia, asa si nu vad unde e ce spui tu. Daca esti confundnat cu altcineva, e neaparat de rau? Na ris nimeni de tine, tu iti creezi aceste povesti singura in cap si de acolo tot rahatu asta, ca vai viata ride de tine, vai nu stiu ce nu esti apreciata, nu esti inteleassa etc.
Nuti mai pune atitea semne de intrebare, tiam mai spus, stai prea mult degeaba acupati timpul cu ceva, dar nu cu ginduri de astea aiurea si care nu-s adevarate.
Deci pentru tine daca cineva nu-i de acord cu ce spui tu, gata deja ala ride de tine.
Daca te confunda cu altcineva, deja ride de tine si tot asaa.
Iti spun eu gindesti gresit.Tu cand cineva spune asta, vezi-ti de treaba, ai spus odata ca nu esti tu acele conturi, nu trebuie sa mai rascolesti, nu mai baga in sama pe cei care spun ca tu esti rosalia ca tu esti X si Y.
Eu daca stiu ca asta is eu, zic odata si dupa cei care tot bat din gura ii las in drumul lor
Uite iti zic la mine.La incneput pe aici asa cum comentam pe aici, am fost intrebat unde locuyiesc, undxe sint.Am spus unde sunt, am spus adevarul, iar unia de pe aici au comentata deja,. nu te cred, ai vrea tu sa fii acolo, chestii de genul asta.
Aia nu inseamna ca au ris de mine, doar nu mau crezut.Eu am spus unora, uite cum sta treaba. Daca nu credeti e fic problema voastra, cine vrea sa-i dau camera sa vina, cand la voi e zkiua la mine noapte, ne cedem pe camera atunci au tacut toti, iar cei care au mai batut din gura, i-am lasat in pace, nu le mai raspund.
Nu ma dau mare ca locuiesc aici, nu am venit eu sa spun, am fost intrebat, nu-mi place sa mint, asa ca ori trebuie sa nu spun, ori sa mint unde sunt.
Deci dupa cum vezi nu ride nimeni pe aici de tine. Daca spui o gluam ceva, atunci da rid unia, dar nu de tine ci de gluma facuta.
Si mie imi place sa glumesc, sa ridem e ceva de bine, rasul te relaxeaza, face bine la toate alea.
Asata e ca unia mai baga si subtilitati recunboac si eu am bagat, sa-mi fie rusine, dar am bagat asa de astea mai de oameni nu grele.
Si mie mi se baga, dar nu trebuie sa pui la suflet. Pina la urma suntem pe net, nu ai de unde stii ce zace in capul nimanui, pe unia ii poti catloga ca slabi, pe altii ca f buni, dar in realitate poate sa fie invers.
Pina nu vorbesti cu omu fata in fata, mai ales aici unde scrii ceva si apare in alta zi, poti sa spui ceva luind de la altii, nu de la tine si vai ce destept este X sau Y.
Nu mai fii asa, lasa pe aia sa rida nu te ajuta cu nimic, nici pe ei.Acu ca eu am spus ca mai bagi si tu intrebari de astea f simple sa le zic asa, mai bagi, de ce sa nu recunoastem.
Ca si eu am zis ca cei care baga asa is mai slabi, asa am spus, recunosc, dar poate gresesc.
Cum am zis pana nu vezi omu asa pe net e altfel.Plus ca na, nu toti sintem destepti, unia is mai mult altii mai putin.
Eu nu ma consider destept, is pe acolo ceva asa si asa. Unia poate ma considera slab, asta e parerea lor, nu trebuie de acu sa imi fac mustrari de mai stiu eu care, sa ma agit ca uite cea spus X ceaq spus Y bla bla.
Pina la urma nu-ti da aia de mincare si cazare, nu te tine nimeni.Prieteni iti faci pe acolo la tine, sau chiar si pe net, dar trebuie sa spui cand vrei sa fii prieten cu cineva.
Treb sa cauti pe unia care au ceva mai multe in comun cu tine, asa ai ce discuta.
Eu daca sa zic nu-s curios de ceva, stiu si eu de filme, de mers la spectacole, de mers la conceerte si tu ai fi, normal ce sa discutam nu? Am dat doar un exemplu, filmele imi plac restul nu prea is innebunit.
Deci confunzia cu alticneva nu este egal cu a ride de cineva.Esti ok acu? Te inteleg, esti in vacanta, nu ai ce face, ai timp balamuc, te plictisesti rau dar tu iubit ceva nu ai? Zic si eu, mai iesi cu ala pe undeva, mai ceva sex, chestii trestii .
Esti femeie, gasesti rapid mascul sa iesi sa vorbesti etc.Dal la jalea de net, pai ce asta e viata sa stai pe net si sa-ti faci probeleme.
Eu mai stau pe aici asa sa vad ce zic romanii, dar cand viu in RO nu intru pe net deloc, nici sa vad ce emailuri am si stau cate o luna cel putin.
M, ai intru pe net sa platesc biliuri, sa caut stiu si eu ce am nevoie, sa citesc ceva ziare, stiri, daca is curios, de asta foloses eu netu.Numi fac eu probleme de ce spun unia de mine pe net.Ma doare la basca de ce zic pe TPU unia despre mine.
Gata ma bag la somn, miine la munca, am baut si un pahar de vin frantuzesc de cidn il am de la 4 July am zis iau un vin din franta, am luat 2 sticle, si un peste bun, am mincat pestele atunci, vinu cand sa beau, pfff slab de tot si cand vezi pe aia ce se mai lauda cu vinurile lor, is lamurit de francezi cu vinurile lor.
Ii face americanii si la vinuri de la mare disanta, le da clasa aia din California si la vinuri.
dar am zis sa il termin, ca vorba aia e din Franta mai aveam un paharel asa ca il baui acu.
Ok o zi buna si nu te m ai agita ca faci riduri.Ai grija de tine, nu baga la suflet si la cap ce zic unia pe aici si nici ce zic eu
Eu sunt fosta si actuala PufuletiGratis, si nu, eu si Rosalia sau eu si miss Parakeets nu suntem una si aceeasi persoana!
Bine ai revenit! Tu mai lipseai pe această platformă.
Prietena ta, profesoara, îți ducea lipsa.
O sa vă înțelegeți de minune, dat fiind că sunteți la fel.
De fapt, voi doua semanati ca doua picaturi de apa! Una si aceeasi, recunoaste!
Si de ce imi porti pica?
Eu nu sunt așa, ok? Eu trăiesc orice vorbă intens, la cote maxime. Tocmai de aceea eu aleg izolarea că atunci când nu vorbesc cu nimeni, mă rog, poate doar cu amiga mea imaginară în casă ) sau mai bine zis, singură ) nu mă înflăcărez așa și nimeni nu-mi aduce influențe de nicăieri. Din păcate nu suport să fiu manipulată sau să mi se spună ce să simt, cum să fac, cum să acționez sau cum să gândesc, aata evident dacă nu cer eu și atunci e altă situație tot.
Și nu, nu am prieteni și nici iubit și nici nu-mi doresc, am alte scopuri cu viața mea. Nu să fiu sub papucul unuia și să fiu slabă emoțional din cauza unui macho dăsta, tânjeam după prieteni în schimb, dar prietenia nu prea există în realitate, deoarece oamenii nu te acceptă fix așa cum ești, iar eu una nu pot și sincer nici nu vreau să schimb nici măcar un fir de păr pentru oameni care vor mereu altceva, ori mă plac așa cum sunt, plină de defecte, ori de la mine se pot duce dracu liniștiți. Nu o să mișc nici măcar un deget pentru nimeni, pot trăi bine și singură. Cât de iubiți, cu atât mai mult nu am nevoie de dubioși, perverși, obsedați se*ual care nu cred în iubire ci doar în se* și mai au și aspecte de Barbie masculă, dar gândirea lu bunică-miu, care era țăran, și na bunica era casnică și acolo mergea să susțină "munca muierii-cratița și casa". Mă înfioară. Rămân singură și gata. Îmi place singurătatea oricum. M-am obișnuit prea mult cu ea ca să mă pot fixa acum și potrivi într-un loc cu oameni. Printre ei. Nu pot. )
Am impresia asta probabil pentru ca eu precum multi altii mereu am crezut ca tu si miss Parakeets ati putea fi una si aceeasi entitate, doar ca cu dedublari serioase de personalitate ambele ati sustinut ca le aveti
:)
https://www.tpu.ro/......e-in-mine/
Nu cumva ai fost tu?! :) Ai facut chiar si o mica gluma dintr-un adevar :)
Ah, si tot tu ai fost si Sebastian
" baiatul " care mi-a raspuns la aceasta intrebare
https://www.tpu.ro/......rtea-unui/
:)