Nu observi cami pauza ca e la moda cearta . Toata lumea se ia la harta sau isi dau stupid intre ei daca nu le convine parerea celuilalt .
Deci si pe TPU se merge pe legea junglei din cate vad supravietuieste cine poate, chiar daca nu e corect fiindca acest site este pentru a ajuta oameni nu pentru a ne certa .
Cami sa stii ca ai mare dreptate.Robert mie mi se pare un tip foarte amuzant si foarte simpatic.Nici eu nu inteleg dc toata lumea se ia de el. El ar trebui sa nu puna la suflet toate jicnirile.
A mai fost pusa o intrebare despre Robert, se pare ca e ca un magnet bravo lui, a stiut sa se faca remarcat mi se pare un tip cu bun simt, comic, nu intrece masura si destept. Ai spus bine, toti avem defectele si conflictele noastre, altfel ne-am plictisi, asa si el, dar sa arunce piatra cine nu are vreo vina.
Tot respectul pentru dl inginer
Eu nu judec pe nimeni. si nu am nimic cu robert. mi se pare chiar un tip super okay. cred ca doar face misto. si le cam face jocul multora.
eu nu am nimic cu nimeni de pe acest site. ii respect pe toti, si daca am facut vreo gluma care a ofensat pe cineva, imi cer scuze.
si mie mi-e simpatic Dl. Inginer. . mai ales ca nu a reactionat urat la toate cele care s-au spus despre el. e baiat cu simtul umorului, si apropo..pe mine ma distreaza la culme disputele dintre Dl. Inginer si ceilalti....mai ales dintre el si emil...rad cu lacrimi
eeeeeeeeee întreabă:
BeT întreabă: