| SoulOnFire a întrebat:

Sinuciderea e o solutie? cand nu mai ai pentru ce sa traiesti, ce faci? ce faci cand nu poti trai, dar nu poti nici sa mori?!

17 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Aoleu te-a parasit si pe tine o pasare a cerului si gata vrei sa mori? Da-le ma naiba de femei ca sunt cate vrei. Pune-le-o si lasa-le si n-o sa mai suferi!

| SoulOnFire explică (pentru Cristiann25):

Era doar o intrebare... cred ca nici o femeie din lumea asta nu merita acest sacrificiu sau inca nu am gasit-o

| Wehrmacht a răspuns:

Cum adica sa nu mai ai pentru ce sa traiesti? Chiar nu-ti vine sa bati un tigan, sa mananci o pizza si sa bei niste bere sau ceva similar? Daca tot nu mai crezi ca ai de ce sa traiesti de ce sa te mai incadrezi in niste limite? Poti sa faci ce vrei pana la urma.

| Crucified a răspuns:

Până la urmă e o soluţie...

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

!

| BadFeelings a răspuns:

Daca te sinucizi esti un prost.
Te poti duce intr-o padure si sa faci laba pana ce-ti pica maturitatea, dupa te duci si-ti buhnesti 3 capuri de perete ca sa-ti revii.
Te duci la mama ta si-i zici ca esti complet inapt pentru lumea asta, ea o sa-i zica lu tacto, el o sa-ti buhneasca inca 2 capuri de perete si-ti revii complet.
Dupa te duci la un Duhovnic te spovedesti, te inchini la Dumnezeu si-ti ceri iertare pentru cacatu asta de gand idiot.
Scopu in viata e unu singur, citez :
Solomon " scopul vietii e sa ai teama si iubire fata de Dumnezeu, si sa-i duci invatatura si cele 10 Porunci mai departe"
Iti doresc numai bine, si sa vorbesti cu familia despre asta, doar ei si Cel de sus te pot ajuta.

| IrinaLove23 a răspuns:

Nu mai gandi asa, adica pana la urma cand ai sa uiti de acea persoana, bine asta dupa un timp, o sa.ti dai seama ca ti.ai pierdut timpul pretios din viată suferind. Eu zic ca cea mai buna solutie e sa te distrezi cu prietenii sau sa.ti cauti un hobbi.

| Michiko a răspuns:

Cand pierd ceva stau linistita pentru ca nu am pierdut mult, daca am pierdut mult stau linistita pentru ca nu am pierdut totul iar daca am pierdut totul imi continui viata pentru ca nu mai am ce pierde... (asta spune tot).

| Dismally a răspuns:

Sinuciderea nu este o solutie, indiferent cat de grea pare a fi situatia stai linistit/a se poate si mai rau de atat. Mai bine cauti o rezolvare, te lupti si mergi mai departe.

| AndruCriistina a răspuns:

Crezi ca ai rezolva ceva daca te-ai sinucide? Dumnezeu ar fi foarte dar chiar foarte suparat pe tine, pentru ca el ti-a dat viata si tu ti-ai luao ..pff
Daca nu ai motive pentru ai trai iti creezi motivewinking. Daca suferi din dragoste, da-o dracu ca poti sa traiesti si fara big grin nu merita sa suferi pentru nimic in lume! Deci ai fii cei mai mare prost daca ai face lucrul asta sa iti iei viata, zauu.
:*

| Dragosdoar a răspuns (pentru BadFeelings):

Cred ca ii place mult lui Dumnezeu cum vorbesti tu...

| MessiTheBest99 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiesti asta faci, te uiti pe net, iesi la o plimbare, bei un suc.

| FeriFerika a răspuns:

Eu cred ca stai si induri si asta o faci pentru persoanele care ar suferi daca u nu ai mai fi (familia, parinti), am avut o experienta de genu asta si asta a fost singuru motivwinking

| alinaiuliana89 a răspuns:

Uneori da, alegi singur momentul cand mori, ce faci cand nu poti trai si nici sa mori, incepi sa meditezi draga asta faci si gasesti calea big grin

| Mosotti a răspuns:

Sinuciderea este o solutie si sunt de acord cu ea in cazuri extreme, de ex ai o boala incurabila care te chinuie, altfel totul se rezolva.
Cand nu mai ai pentru ce trai, ai depresie, se trateaza si apoi de la sine ai pentru ce trai, iti vine tonusul la loc, iti vin dorintele, motivatiile, ai chef sa faci aia si aia, te vei bucura de orice chestie marunta.

Deci daca ai ajuns asa, du-te la medic spui, o sa constate depresia, iti va da tratament si se rezolva.
Daca nu faci asta inseamna ca nu vrei sa rezolvi problema.
Eu ti-am zis ce ai de facut, ramane la alegerea ta sa faci cum doresti.
Ti-am zis ce ai de facut ca sa se rezolve sigur.

| Mosotti a răspuns (pentru Cristiann25):

Are o depresie, i-am zis ce are de facut, ce zice el e tipic depresiilor, eu i-am dat calea, mai departe medicul decide ce va face dar oricum il va rezolva. Ca ii da trat, ca il trimite la psiholog, va fi bine.
Doar sa faca asta! Daca nu face nimic...ce sa zic, nu mai are nici o scuza.
Nu stim daca de la femei, ca nu a precizat, depresia nu tine cont de motive, fabrica ea motive de multe ori.