| LoveÈℓa a întrebat:

SiSi sau Rocki care e mai frumoasa?

Răspuns Câştigător
| Invidia a răspuns:

Sisi e frumoasa. Are o atitudine plina de ea dar si o personalitate puternica. In episodul cu tabara a fost haioasa si nu putea suporta sa isi vada prietena ranita.
Rocki o fata dragalasa, desteapta, timida dar totusi indrazneata a suportat multe din partea lui Sisi. Un exemplu este episodul cu ea model isi dorea acea lume dar nu se putea desparti de prieteni ei.
Ele formeaza o pereche de dansatoare care se potriveste ca formul Yng-Yang. Una indrazneata alta timida. Stilul lui Rocki este simplu, iar a lui Sisi unul rebel. Nu poti zice ca una e mai frumoasa ca alta.

| LoveÈℓa explică (pentru Invidia):

Imi place modul tau de gandire si ai dreptate, fiecare are stilul ei si frumusetea unica.

12 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

După părerea mea, amândouă sunt la fel de frumoase.
Dar părul lui Sisi îmi place mai mult. big grin

| Danyelusha a răspuns:

Cred ca Sisi, pare mai finuta si imi place mult parul ei. happy

| LoveÈℓa explică (pentru Danyelusha):

Asta este si parerea mea Sisi are culoarea pielii mai deschisa, parul ei care pur si simplu il ador.Eu zic ca Sisi e mai frumoasa dar si Rochi e draguta dar nu ca SiSi. Vroiam sa stiu si parerea altora.Dau funda la cei argumenteaza raspunsul.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Niciuna

| Aide a răspuns:

1. se scrie Ceecee si Rocky
2. mai mult imi place Ceecee

| LoveÈℓa explică (pentru Aide):

Stiam ca am gresit cum se scrie.Ms ca mai corectat si ca nu ai ironizat ca alti care isi bat joc si daca uiti sa scrii o litera.

| SimpleGirl408 a răspuns:

CiCi ( sisi ) asa cred happy

| milena_1516 a răspuns:

Ma e evident ca amndoua arata super se inbraca ciudat dar au stilul lor, eu cred ca SiSI STI PARUL EI DA PE SPATE ORICE BAIAT

| InnocentKidd a răspuns:

Rocky...daaa e mult mai desteapta, mult mai frumoasa, mult mai carismatica.Rocky

| nicola90 a răspuns:

Mie imi place cel mai mult de Sisi pentru ca imi place parul si cum se imbraca, aspectul, etc.

| pisicutza568 a răspuns:

Mie mi se par amn2 la fel de frumoase! fundita>>

Întrebări similare