Sisi e frumoasa. Are o atitudine plina de ea dar si o personalitate puternica. In episodul cu tabara a fost haioasa si nu putea suporta sa isi vada prietena ranita.
Rocki o fata dragalasa, desteapta, timida dar totusi indrazneata a suportat multe din partea lui Sisi. Un exemplu este episodul cu ea model isi dorea acea lume dar nu se putea desparti de prieteni ei.
Ele formeaza o pereche de dansatoare care se potriveste ca formul Yng-Yang. Una indrazneata alta timida. Stilul lui Rocki este simplu, iar a lui Sisi unul rebel. Nu poti zice ca una e mai frumoasa ca alta.
După părerea mea, amândouă sunt la fel de frumoase.
Dar părul lui Sisi îmi place mai mult.
Ma e evident ca amndoua arata super se inbraca ciudat dar au stilul lor, eu cred ca SiSI STI PARUL EI DA PE SPATE ORICE BAIAT
Mie imi place cel mai mult de Sisi pentru ca imi place parul si cum se imbraca, aspectul, etc.
Asta este si parerea mea Sisi are culoarea pielii mai deschisa, parul ei care pur si simplu il ador.Eu zic ca Sisi e mai frumoasa dar si Rochi e draguta dar nu ca SiSi. Vroiam sa stiu si parerea altora.Dau funda la cei argumenteaza raspunsul.
Rocky...daaa e mult mai desteapta, mult mai frumoasa, mult mai carismatica.Rocky
camelia1000 întreabă:
GeorgianaGya întreabă: