Esti barbat odata in viata si ii spui direct ceea ce simti?
Totusi din povestioara ta ( daca nu e fake ) tot ce vad sunt niste semne de fata stangace care nu stie cum sa isi exteriorizeze placerea pe care o simte cand petrece timp cu tine. Esti tu prea fatalau.
Nu e genul tau de fata, pare imatura si băiețoasa
O chemi frumos in parc si te despărți de ea
Ce e ala sin?! Pai rupe legatura cu ea, auzi si tu, ce mare lucru. Si daca e asa, de ce i-ai dat FB-ul?! Nu pricep. A zis ca esti frumos la misto, altfel nu se comporta asa in bataie de joc, este si putin dusa cu pluta.
Scoate-o de la prieteni de pe FB si gata.
Vorbeste cu ea putin mai sec, spune-i mereu ca ai treaba. Daca o eviti brusc, e naspa pentru amandoi. Daca nu iti mai faci timp pentru ea, eviti sa intri intr-o discutie tampita.
Nu te mai grabi in bifarea lucrurilor ce tin de relatii, poti sa ai primul sarut si la 20, nu e nici o problema.
Am patit si eu de multe ori, sa ies cu cate o tipa aparent ok, dar sa ma dezamageasca total comportamentul ei. Asta inseamna lipsa de compatibilitate. Unele erau exact cum spui tu, jucause aiurea/enervante, altele cu niste aere aiurea pe ele.
PS: "dupa i-am spus dăte fă că-i GUCCI" - ce sloboz?! Esti mai taran decat orice tipa enervanta, cu asa o replica. In plus, se scrie "dă-te".