Honestly? This question, is the only one on the list wich is written in english(my favourite language)
Then i guess you owe me, after all i made your day your turn...
Hm, that sounds...nice.
But I have no idea...Maybe you should check this:
http://ochiul-realitatii.blogspot.com
Probably you will find something to make your day :))
(the blog is mine)
Băi deci, nu pot să mă declar nici fan, nici antifan. Am citit cărțile de plăcere și sincer, mi-au plăcut. Cât despre filme, nu înțeleg, de ce să nu îți placă?
Pentru că le place la peste 10999929232312 de obsedate/obsedați?
Eu merg după principiile mele, și să fiu sincer, Seria Twilight, e de un succes peste media așteptărilor, ceea ce înseamnă că este întradevăr un film bine cotat.
Si sa inteleg ca tu esti unu din baietii aia innebuniti dupa lesinata aia? sau dupa fata palida in cazu in care esti fata? shame on you eu in locul tau nu m-as lauda ca am citit cartea aia sau ca am vazut filmu ala
Omule, nu sunt obsedat, practic este o carte foarte antrenantă, una din cele mai antrenante serii pe care le-am citit.
Am citit multe cărți, nu doar Twilight, și nu am de ce să îmi fie rușine.
Și nu sunt înnebunit după vreun personaj anume, apreciez doar maniera în care au fost scrise cărțile, modul de împărțire al acțiunii și cursul poveștii.
Iar filmele sunt o ecranizare drăguță a cărților.
(P.S.: Nu sunt fată)
P.s. si mai rau...la fete parca mai intelegeam, da la baieti nu. m-ai dezamagit copile ucis. rip
Bine, las-o baltă...
Am totuși o nelămurire? De ce ești anti-fan? Ai vreun motiv?
Cred ca am comentat destul despre filmu asta hai sa ii dam pace ca nu imi prieste vorbitul aiurea despre filme de genul asta
Se pare ca statutul de junior nu imi permite sa iti trimit mesaj
ce face twilight din oameni poate ca daca iti raspundeam la intrebarea ta despre film nu mai erai asa curios. si uite ca ti-am raspuns si la intrebarea non-intrebare sau ce o fi you're funny by the way