anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sondaj de opinie.

Care este cea mai mare valoare pentru voi? Care ar fi acea valoare pentru care ati plati pretul suprem? Pentru care niciun efort si nici un cost nu e prea mic.

Va rog, daca vreri, mentionati si varsta

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Răspuns la toate. Viața. 75 ani.

8 răspunsuri:
| andreierdna91 a răspuns:

Timpul.
Este genul de valoare care nu poate fi recuperata sau rascumparata cu adevarat de nimeni si nimic.
Ne cedam timpul in schimbul banilor (la munca) dar asta nu inseamna ca acea suma de bani te ajuta in vreun fel sa-ti recuperezi timpul sau sa-ti prelungesti viata.

| 1997onur a răspuns:

Nume onur
Vârstă 9999999 de ani Cea mai mare valoare a mea este secrete pentru tot restul vieții mele. Nu exista un preț și nici nimic altceva sau orice altceva s-oo compara vreodată sau s-oo depășească vreodată valoarea ei este aceași infinită nimic în lumea asta nu poate trece peste ia vreodată sau la Ochișori ei sprâncenele ei părul negru unghiile cu model negru puțin mari lungi puțin nu mult obraji ei dințișori ochi nasul când se face roșu de la frig cum da cu stânga mai bine ca mine genele ei fălcile ei gușa ei mersul când este nervoasă sau când vorbea nervoasă sincer pentru mine încă vorbește nervoasă vocea ei încă este la mine și Niciodată n-am uitata sau sa uit vreodată voce ei glasul ei Niciodată dar Niciodată o_o nimic nu-i poate lua locul vreodată și nimic nu poate fi peste ia vreodată ia este doar una atata mereu era doar una și va rămână doar una orice ar fi și orice sar întâmplat.

| goguPatent a răspuns:

Sănătatea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Viata proprie sau a altei persoane?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu numai proprie sau a altei persoane, ci viața tuturor oamenilor, plus viața tuturor viețuitoarelor de pe pământ, plus viața extratereștrilor, dacă sunt ființe vii, iar nu roboți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Scopul meu era mai mult un sondaj de opinie, sa adun niste date statistice. Ce anume, pentru Dvs in particular, este cel mai valoros. In acest sens era pusa intrebarea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, și eu ți-am răspuns exact în acest sens.

Întrebări similare