Oamenii cred cât timp sunt în incinta bisericii. Când ies pe poarta ei știu sau nu știu.
Sunt dispus sa cred ca ea poate fi autoarea clipului, asa cum ti-am mai spus si in mesaj.
Am citit doar pe sarite, n-am avut atata rabdare, oricum daca te referi la "Cocalari și pițipoance din...Bicaz" acela sigur nu a fost facut de ea, este un el, imi spusese cine l-a facut baiatul care se ocupa cu internetul in Bicaz acum vreo 10 ani.
"Bicaz" era doar de exemplu. Nu are legătură cu realitatea.
Pai mi se pare logic ca ea e vinovata. Nu stiu cum sa explic si nici n-am chef acum dar toate indicile arata ca evident ea e vinovata.
Nu stiu de ce a raspuns ambiguu. Cand raspunzi ambiguu recunosti tacit ca esti vinovat. Daca chiar voia sa se scoata nega pana in panzele albe. Fara loc de ambiguitate.
Eu când vreau sa mint mă gândesc ce aș zice în situatia asta daca nu aș minți. Iar in situatia aia as nega vehement daca n-as fi vinovat.
O posibila explicatie ar fi că e slabă dpdv psihic și a cedat sub presiune. De asta n-a mai avut forța să nege. Nu stiu, asta e parerea mea de amator.
Nu 100% sigura ca ea e vinovata. O parte din mine crede asta, insa nu as garanta. Daca as fi cineva din scoala aceea / clasa voastra nu m-as baza pe vorbele profesorului. Da, e profesor, insa mi se pare cel putin suspect ca, in mijlocul orei, el sa povesteasca asta. Da, corect, probabil toate personajele voiau sa afle cine e faptasul / faptasa, insa de ce a spus profesorul asta in mijlocul orei, de fata cu toata clasa. Nu ar fi trebuit sa isi impartaseasca parerea cu dirigintii celor 2 fete, Ramona si Carina? E doar parerea mea, insa mi se pare foarte ciudat felul in care a actionat. (ciudat, nu rau intentionat) Carina ar putea fi, insa daca nu stia personal toate acele personaje despre care scrie pe Facebook si daca nici Ramona nu le stia, atunci fie mai e cineva, fie nu a fost ea. (da, poate a auzit ca X e cumva si ca Y face ceva, insa nu s-ar risca daca nu stia asta sigur)
INFO : Ce personalitate are profesorul care a spus asta? Se aseamana cu cea a lui TheRedCloak? El stie toate persoanele mentionate in video / pe pagina de Facebook? A avut vreun conflict cu Ramona / Carina?
Desi scuza Carinei e groaznica si as putea intelege sa fie ea ceea ce a facut toate astea, nu pot sa o acuz de nimic cat timp nu stiu personalitatea profesorului.