Doamne de ce naiba s-a schimbat categoria din senin? Eu o pusesem la filme/seriale. Doamne ce TPU idiot...
Cred ca esti entuziasmat. ))))))))))))))), deci ma omori cu rasu, sa revenim seriosi, pana la urma Mihai o sa il cunoasca pe fratele lui mai mare iar cel mic... cel mic murise deoarece in el a fost pusa extrem de multe putere, din nefericire cand el era pe moarte a facut o clona cu puterea lui demonica si si-a transferat spiritul in acel trup. Deci mie imi place foarte mult ideea si abia astept sa va arat niste desene facute de mine dar va las sa mai asteptati vreau sa vad cate persoane sunt caruia le place ideea mea, daca sunt peste 20-30 o sa incep sa fac mai multe lucruri si intamplari, si o sa incep sa fac manga ( cu greu, foarte greu, cred ca voi reusi sa fac 10 pagini pe saptamana... ). Abia astept sa vad cat fani are.
'Slujitorul dv sa aiba un cutit ca in cs' de asta radeam , stii am decurs foarte mult in anime si nu vreau sa il schimb ca s-ar imprastia ideile peste tot in lume , pai ce link ai vrea? Am facut desenele dar imi trebuie un scanner si trebuie sa ma duc la un xerox. Oricum o sa ii fac si un site cu toate capitolele cu manga, daca voi in vata sa fac si prin photoshop sa modific pozele si prin after effects sa fac animatii o sa fac si episoade, dar mai asteapta.
Buna! Si pe mine m-ai facut tare curioasa si vreau sa-ti vad animeul(cand o sa-l faci)...Si eu as vrea sa-mi fac un anime dupa o carte(tot de mine facuta) dar nu prea stiu cum... Sper ca atunci cand o sa inveti si tu sa-mi zici si mie cum^^.
Emanuela347 întreabă: