Imi va lua ceva timp...
Pai la noi au fost niste gandaci in clasa langa o teava. Toti s-au urcat pe banci, frofa pe scaun si un coleg care era langa ei, a vrut sa il omoare cu piciorul si a spart teava. A inceput sa tasneasca pe perete si apoi s-a oprit caldura in toata scoala pentru ca la noi se sparse o teava.
Altceva...am luat o punga de la un coleg si am umplut-o cu apa, apoi am auncat-o pe geamsi i-a cazut la unu in cap si era un leorca. )))
Altadata... Diriga s-a dus cu un coleg in alta clasa ca sa ia un caiet. Diriga l-a lasat acolo, a inchis una dupa ea si a intrat la noi in clasa(clasa aia nu avea maner pe dinauntru) si a inceput ala sa strige
In clasa a 7-a niste colegi i-au pus altui coleg SuperGlue pe scaun in pauze.
Cand s-a asezat ca venise profa in clasa nici nu si-a dat seama.
Cand profesoara l-a chemat la tabla si s-a ridicat, i s-au rupt pantalonii in fund { avea si niste pantaloni de sport, deci iti dai seama ce rezistenti erau } .
Saracu`era tot rosu la fata, si cel mai amuzant a fost faptul ca ii se vedeau chilotii albastrii cu buline si ursuleti galbeni.
Nu o sa uit niciodata faza aia
Asa...continui...in ultima banca langa fereastra era un baiat radu. Ala care era inchis in clasa aia a inceput sa strige: Raduleeee, Raduleeee! de vreo 10 ori. Noi ne-am prins ca era Consta( colegul blocat) da nu stiam de unde vine. Diriga: radu, inchide geamul!))) Apoi dupa asta face diriga: bai, unde e consta? Si unu mihnea s-a dus dupa el si l-a scos de acolo.
Imi amintesc ca odata la testul de la romana nu stiam ex. si a intrat diriga in clasa si i-a zis cv lu profa. profa a plecat si a zis: aveti grija sa nu copieze!
Dupa ce profa a plecat toti am inceput sa copiem si diriga: copiati si voi, dar in liniste )))))))) Apoi vine profa si zice: Ii lasati sa copieze?! la care diriga Nuuuu! Eeeee...cine copiaza? )))))))
Intro zi la scoala cand eram de servici repara mecanicu bicicleta si m-am plimbat cu ea prin scoala))))). Si am cazut. Si iese directoarea adjuncta CE faceti voi aici! la care eu Nimic...am vrut sa testez bicicleta si i-au cazut coarnele.
Intr-o zi unui coleg i-am lipit cu schotch scaunul de banca! Cand a venit in clasa tragea de scaun, noi ne-am ras! )
anonim_4396 întreabă: