Pai sa fii impreuna cu persoana iubita si sa insemne totul pentru tine, in aces fel ea sa fie persoana care o iubesti si care o visezi.Te duci la mare si cand colo vezi ca se da altul la ea si tu esti nepuntincios in privinta asta ca e mai facut(masa musculare) atre lant de aur la gat si cred ca are si o masina frumoasa.II urmaresc pana mai incolo si vad ca se suie intr-o masina tip BMW X6, deci se vede ca e om bogat.Cand colo vad ca coboara inca 2 baieti din acea masina si ii pune ceva la gura iubitei mele, si eu nu puteam sa fac nimic ma uitam si imi faceam um plan in gand.Cand colo vad ca ea lesina si o ia pe sus si o suie in masina. Dupa ce pleaca vad un ATV si cu un baiat il rog sa mi-l dea si el refuza, il lovesc mai tare in fata si cade ii fur ATV si incer sa o salvez pe iubita mea.Ma apropii de masina si vad ca acel om se uita la mine si mi-a spus sa imi de viata mea daca nu ma omoara, m-am lasat mai in spate si opresc la o benzinarie.Acolo,erau 3 motociclisti le-am explicat ca viata mea persoana pe care o iubesc mai presus de orice e in pericol acei oameni au spus ca ma ajuta s-au dus intr-un fel de magazie si au scos 3 motociclete de mare viteza si cateva arme dintre care una mi-a dat-o si mie.Cu mare furie dupa ce am primit arma am plcat in tromba dupa acei nenorociti la cateva minute vad masina oprita pe dreapta si viata mea sta pe sosea in chiloti si legata cu un lant de picior am fugit repede spre ea si mi-a spus sa stau departe de ea ca daca misca putin picioru se scoala paznicu si nu e bine de ea.El sta pe ganduri si se gandeste la o diversiune, cu ajutorul motociclestilor incearsa ca para ca motociclistii sunt niste clienti care incearca sa fara sex cu fata.Ea se isca si paznicu cu o arma se apropie de ei si le spune cat ofera, 100lei spun ei paznicul doreste 500E e ultima oferta cu banii cash si fata e a lor....nu ii opfera banii dar unul dintre motociclisti il loveste in fata si altul scoate un pistol si il impusca in piept si moare pe loc. La cateva secunde apar mai multi oameni de-ai grupului respectiv. Fata incearca sa fuga dar lantul pre greu si acel cadavru este inutil sa se tarasca, cand vede ca iubita lui este in mare pericol si nu poate sa pelce baiatul se gandeste ca daca ea nu mai ete viata lui nu mai are rost si s-a dus sa o salveze a incercat sa traga in lat dar era prea dur sa ii scoata piciorul dar era prea stramta. Fata ii spune sa pelce si il saruta el a spus ca nu pleaca nicaieri si sta in fata ei pana ii dob oara pe toti acei oameni si amundoi or sa plece acasa teferi. Dupa cateva secunde o multime de oamni se orpresc in fata lor si ii intreaba unde sunt cei trei motociclisti care l-a impuscat pe "Carl"(paznicul)... daca vrei continuarea imi dai funda si iti spun continuarea :**
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: