cami
| cami a întrebat:

Spuneti voi, sincer. V-ati dori sa traiti vesnic?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Doamne pazeste! Cu ce-a gresit bietu' fi-meu sa ma suporte pana la adanci batranete (ale lui, nu ale mele)? Mai stau vreo 30 de ani si pe urma ii dau liber.

63 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar eu chiar traiesc de o vesnicie si inca sunt foarte tanar. laughing

| Gexu a răspuns:

Nustraight face

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Da. Acum da. Si tanar as vrea sa fiu pana as muri. Dar nu se poate. Nu suntem facuti asa, trebuie sa lasam loc altora. Si din moment ce suntem "programati" sa nu ne dorim moartea, toti am vrea sa traim vesnic, insa ne cautam uneori scuze pentru a ne impaca cu realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori da, dar m-ar apuca nostalgia vazand ca ceilalti imbatranesc, mor si, da cred ca ma intereseaza, sa ma indragostesc, a doua oara a treia oara, o data la 50 de ani, e bine?

| Daisy. a răspuns:

Sincer nu...ne-am plictisi de viata... tu ai vrea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu, nu as vrea! Pentru ce sa traiesc o vesnicie? sa ajung o batranica ciufuta, zbarcita si nebuna si sa imi fuga ochii dupa baieti frumosi si ei sa imi zica "mamaie du-te acasa ca te cauta cineva"? Si sa muncesc o vesnicie? Si sa vad cum mor toti apropiatii mei si eu raman singurica? nuuu, eu vreau sa traiesc pana pe la 55-60 si dupa aia gata, nu vreau sa ma uit in oglinda si sa-mi plang de mila...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| VladRO a răspuns:

Binenteles ca as vrea, dar as vrea sa ramana asa tanar, in jurul varstei de 16-17 ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

60-70 d ani?
rolling on the floor) eu vreau si 90 daca se poate
si de aia nu e bine sa iti batzi joc de batrani. si tu vei ajunge ca ei
la 50-60 d ani abia se nasc nepotzii. de aia e tare pana la 90 sau chiar dupa.

| Elly4all a răspuns:

Da mi'as dori dar nu intr'o lume ca asta, daca lumea ar fi mai buna as fi de acord sa fiu nemurioare, mi'as dori sa raman cam pe la 20 de ani si sa nu mai imbatranesc, decat n aceste conditii mi'as dori sa fiu nemuritoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa fiu Peter Pan.

Doamne... cat de dor imi e de desenul/serialul ala.
si filmul desen animat e broken heart

| adi a răspuns:

Depinde si de stare, cand sunt mai bucuros, da, cand nu, nu happy. Oricum viata omului nu e chiar asa de scurta, fata de cat traiesc unele vietuitoare, si ne putem bucura din plin de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i tema de la scoala?

| thehope a răspuns:

Nu cred ca m-ar tenta ideea...la un moment dat ajungi sa te plictisesti...chiar daca ramai vesnic tanar....no way!

| PauLa.M a răspuns:

Pentru ce sa traiesc vesnic? straight face
sa fiu plina de riduri...de suferinta..si probabil singura pentru ca partenerul de viata nu ar trai si el la fel de mult ca mine?straight face

nony
| nony a răspuns:

Iti dai seama ce plictisitor ar fi?
Vreau la iarba verde, cu harpa in brate.batting eyelashes

| vlad91 a răspuns:

Daca as putea sa intepenesc la 18-19 maxim 20 ar fi ceva mi-ar placea happy

| Gabry a răspuns:

Inainte as fi spus nu, dar m-am gandit mai mult si acum spun da!
Sunt curioasa sa vad schimbarile care se vor face in timp! Oare ne vom schimba?! Oare vom incerca sa facem o lume mai buna sau mai rea? Sunt si eu curioasa sa aflu raspunsul la intrebarile astea.Defpat,vreau sa vad cu ochii mei!
Si oare:dupa ce mor eu, vor fi intrebari pe TPU de genul "Credeti ca vom muri in anul 2101?" laughing

cami
| cami explică:

@furni, ce bine ca mi-ai amintit, trebuie sa scriu la info. ufffffffffffff... sad. Gata v-am lasat, pa-pa-pa-pa-pa.
@enigma, da ai un suflet foarte tanar, ramai asa ca-ti sta bine. happy
@nony, la iarba verde sau la... frigarui?hee hee incotro-nclini tongue

| just|breathe a răspuns:

Mi-as dori sa traiesc vesnic DOAR daca as avea cea mai draga persoana alaturi de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaa

doar sa nu imbatranescsad

sa raman asaaaalove struck

| Roxana_6190 a răspuns:

Vesnic?laughingDaca nu as imbatranii. Normal!

| JustMeFlory a răspuns:

Nu! E prea grea viata asta!
Daca as avea palate, prieteni adevarati si un oras numai al meu+TPU as vrea! Si sa raman la 20 de ani! Daca nu...mai bine mor, si ma duc in iad ca e mai cald acololaughing)

nony
| nony a răspuns:

Cami, preferabil ar fi la iarba verde big grin... dar daca e vorba de frigarui, nu as refuza un gratar cu ¨baiatu al carui nume este pacat sa-l rostesti¨hee hee

| Bishop a răspuns:

Daaaaaaaaaaa, ce intrebare laughing

| nutzu' a răspuns:

Da.In aceste momente sunt tot mai apoape de fata pe care o iubesc(mi-as da viata pentru ea)...si mi-as dori sa dureze o vesnicie lucrurile astea.

| SweetCandy a răspuns:

Nu nu nu... e mai palpitant asa de ce mult si prost? mai bine putin si bine!big grin

| adrianhasde a răspuns:

Daca as trai vesnic pe lumea asta cred ca m-as plictisi, nu ca nu as avea de toate, dar as vrea sa trec la alt nivel sa descopar necunoscutul, asa cum este doar pe lumea cealalta.

| lia a răspuns:

As vrea sa cred ca exista un univers paralel unde sufletul nostru traieste vesnic. Acel univers, sa fie cel in care ne ducem de fiacare data cand visam. Oricum sunt convinsa ca in vis il materializam dupa mintea noastra limitata.
Eu in acest trup nu mi-as dori sa traiesc vesnic. Nu as mai avea ce invata la un moment dat. Poate daca toata lumea ar fi nemuritoare, m-ar incanta ideea. Dar sa traiesc vesnic si sa fiu singura care detin prea multe informatii, nu ma tenteaza.

| mikey a răspuns:

Sa traiesc vesnic in cer in Raihappy
pe pamant nucrying sa fiu batrana...nu nu mi-ar placea

Întrebări similare