cami
| cami a întrebat:

Spuneti voi, sincer. V-ati dori sa traiti vesnic?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Doamne pazeste! Cu ce-a gresit bietu' fi-meu sa ma suporte pana la adanci batranete (ale lui, nu ale mele)? Mai stau vreo 30 de ani si pe urma ii dau liber.

63 răspunsuri:
| eu_stie_tot a răspuns:

Da eu as vrea big grin. Dar sanu imbatranesc mai mult de 16-17 poate 18 ani. Vreau sa am un ghizodan cu cateva haine niste orez, cartofi cv peacolo si sa umblu asa prin lume, sa lucrez pe unde apuc doar cat sami ajunga banii de mancare. Vreau sa cunosc lumea. Merg si pe jos, nu e problema. Dorm sub poduri, dorm in parcuri, in padurilaughing sub cerul liber, mananc orez fiertlaughing, fac focul sa nu mor de friglaughing. Eventual sa zicem ca mi-as lua si o bicicleta cu mine... poate. Asta as faceo cam 30 de ani pana vad toata lumealaughing. Apoi mas angaja si mas stabili undeva sa muncesc sa fac bani si sa calatoresc iar prin lume, de data asta la clasa I sa fac o comparatielaughing. Daca mai apare si o fata pe undeva pe drum nu ma deranjeaza...de preferat sa nu imbatraneasca nici ea. Nu cred ca as suporta s-o vad cum moare de batranete si eu nu sad. Dupa ce termin si cu asta cred ca as dona banii ramasi, si iar as calatori de data asta vreau sa invat de la celelalte culturi. Miar placea sa stau cu vreun trib din africa cateva luni poate un an... Ok pana aici am cam 70-80 de ani nu? Miau mai ramas cam... o eternitatelaughing apoi cred ca mias relua viata obisnuita sa-mi fac priteni sa ma distrez cu ei... poate intemeiez si o familie, sa cresc copiii si dupa ce cresc vreau sa-i iau si pe ei intr-o alta calatorie. Apoi cred ca as incepe sa scriu o carte... si apoi pur si simplu as observa cum evolueaza lumea, societatea. Pana aici sunt cam 120 de ani...eh bine atunci pana la sfarsitul lumii cred ca mias petrece timpul cu persoana iubita si as ajutao si pe ea sasi implineasca visurile. Apoi cred ca as cadida la presedintie pana ies macar o data presedinte. Am timplaughing. Vreau sa vad cum este. Cam atat. Dupa aceea ori as face munca de caritate pana mor toti ori mias dona organele ca si altii sa traiascalaughing. Eu nu mai am dc. Am terminat. Bn cum nu am atata timp o sa sar peste cateva etape in viata realabig grin.

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

"When you can live forever, what do you live for?-twilight."
Mie nu mi-ar placea, sincer. m-as satura sa fac aceleasi lucruri in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... dar fara chin, fara durere si mereu tanar.

| pepenerosu a răspuns:

Mai.nu!laughing. nici tanara. nici batrana.asa trece viata...vad cum e fiecare lucru... eventual mai mult. dar nu vesnic.no way!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca ar fi plictisitor sa traiesti vesnic, iar l-a un moment dat mi-as dori sa mor si nu as putea si nu cred ca este o senzatie prea placuta.

| ViVi a răspuns:

Nuwinkingdaca as avea viata faina da
dar cum am eu viata proasta nuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, as vrea sa traiesc vesnic, sa fiu tanara - undeva in jurul varstei de 20 de ani...

| Jonsdottir a răspuns:

Da, vrau sa vad cum va evolua lumea big grin

By Dy
Xo~Xo

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Mă alătur celor care au răspuns nu. Însă nu pentru că m-aş plictisi, ci pentru că viaţa este o nulitate.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Depindehee hee
Daca ar fi sa raman la varsta de vreo 24-25 de ani as vrealaughingDar sa raman o babuta in baston nu mi-as doriwinking

| blackcat_3605 a răspuns:

Doar daca si cei dragi mie ar putea trai vesnic. Nu cred ca viata ar mai avea un rost dupa ce ei ar muri. Familia este de neinlocuit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand mi-o fi dat sa ma duc...ma duc fara obiectii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu da, clar dalaughinglaughinglaughing!big grin Nu cred ca m`as plictisi vreodata de viata asta... day dreaming! laughing)

| Shery a răspuns:

Daca as fi varcolac, da... dar as cupla-o pe reneesme cu nahuel ca sa raman eu cu jacob love struck

luciana
| luciana a răspuns:

Nu, nu mi-as dori sa traiesc chiar o vesnicie, ci doar atat cat mi-a dat Domnul, dar sufient, cat sa imi cunosc nepotelul iubit cu disperare si pe care sa pot sa-l vizitez si sa -i pregatesc cele mai bune bucate, nelipsitele sarmale, sau ciorba de perisoare ce ne-a dus faima in lume peste atatea mari si tari si care ii plac atat de mult ginerelui meu drag sau dupa prajiturile si torturile atat de ravnite, ce numai noi romanii stim a le face si sa ma tina si minte ca m-a cunoscut, deci sa tot fie, atat cat mi-a harazit Cel de Sus... Lucien.

| Cryssy a răspuns:

Nu. In niciun caz.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu sunt indeajuns de morbida ca sa-mi doresc asta...Sau poate sunt thinking

| alessyca a răspuns:

Sincer nu as vrea sa traiesc vesnic si nimeni dupa parerea mea nu merita sa traiasca...de ce? adica noi nu suntem capabili sa ne traim o amarata de viata de 70-80 de ani[asta in cele mami multe cazuri]sa incercam ca in acesti ani sa facem tot ce e mai bine pentru noi si vrem sa traim vesnic. plus ca toti oamenii la cea mai mica cumpana isi doresc moartea si baga textulbig grinoamne ia'ma! deci...

| Kynext a răspuns:

Nope... ce farmec ar mai avea viata? te-ai mai zbate sa ajungi cineva? ar fi mult mai simplu sa zici:"apey fac eu mai incolo, ca oricum am timp"...nu cred ca as vrea sa traiesc vesnic dar as vrea, cat timp traiesc, sa fiu tanar:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. nu as vrea.vesnic.120 de ani in putere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind esti tinar si in putere, ai vrea, te gindesti la cit este viata de frumoasa si cite poti face. La batrinete insa viata devine un chin, se aduna bolile si suferintele si devii din ce in ce mai nevolnic, te misti greu, cazi usor, te rupi ca un pai firav. Atunci iti doresti sa mori. Nu spun asta degeaba, i-am vazut pe cei din jurul meu imbatrinind si murind.

| fabiola a răspuns:

Nici soarele nu va trai vesnic, atunci de ce mi-as dori eu?

| poechce a răspuns:

Sincer, sincer?
Nu!
In primul rand pentru ca nu vreau sa imi vad familia, prieteni murindsad

As trai vesnic cu o conditie : Sa traiasca si prieteni, familia, cunoscutii vesnic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata asta, nu. oricum eu cred ca sufletul nostru traieste vesnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar sa raman asa tanar

Răspuns utilizator avertizat
| mircea a răspuns:

Nu. Dar de ce sa traiesc vesnic? Sa platesc impozite degeaba o vesnicie? Sa votez toti papagalii la fiecare patru ani? Sa ma uit cum hotii si manipulantii se ascund si se acopera unii pe altii prin Parlament si prin Guvern? Sa suport toate stirile si/sau minciunile de la Tv despre alti mincinosi, cu accidente, morti, batuti, cu violate, agresate, parasite, cu sinucigasi, cu ucigasi? Asta ca sa enumer numai cateva...

| Georgiana2905 a răspuns:

Da, dar doar daca toti am trai la fel. As prefera ca atunci cand se pune punct final, acel final sa fie pentr toti. Nu mai vreau sa imi plang nici un parinte, neam, ruda,,,,

| marsy a răspuns:

Dea. eu as vrea

| OFF a răspuns:

As vrea! happy Daca as trai vesnic cum as putea afla ce se afla dupa ce dau coltul?

Întrebări similare