Doamne pazeste! Cu ce-a gresit bietu' fi-meu sa ma suporte pana la adanci batranete (ale lui, nu ale mele)? Mai stau vreo 30 de ani si pe urma ii dau liber.
Mi-as dori sa traiesc vesnic DOAR daca as avea cea mai draga persoana alaturi de mine.
Sincer, sincer?
Nu!
In primul rand pentru ca nu vreau sa imi vad familia, prieteni murind
As trai vesnic cu o conditie : Sa traiasca si prieteni, familia, cunoscutii vesnic!
Binenteles ca as vrea, dar as vrea sa ramana asa tanar, in jurul varstei de 16-17 ani
Doar daca si cei dragi mie ar putea trai vesnic. Nu cred ca viata ar mai avea un rost dupa ce ei ar muri. Familia este de neinlocuit
Sincer nu as vrea sa traiesc vesnic si nimeni dupa parerea mea nu merita sa traiasca...de ce? adica noi nu suntem capabili sa ne traim o amarata de viata de 70-80 de ani[asta in cele mami multe cazuri]sa incercam ca in acesti ani sa facem tot ce e mai bine pentru noi si vrem sa traim vesnic. plus ca toti oamenii la cea mai mica cumpana isi doresc moartea si baga textuloamne ia'ma! deci...
Depinde si de stare, cand sunt mai bucuros, da, cand nu, nu . Oricum viata omului nu e chiar asa de scurta, fata de cat traiesc unele vietuitoare, si ne putem bucura din plin de ea.
Da.In aceste momente sunt tot mai apoape de fata pe care o iubesc(mi-as da viata pentru ea)...si mi-as dori sa dureze o vesnicie lucrurile astea.
Da eu as vrea . Dar sanu imbatranesc mai mult de 16-17 poate 18 ani. Vreau sa am un ghizodan cu cateva haine niste orez, cartofi cv peacolo si sa umblu asa prin lume, sa lucrez pe unde apuc doar cat sami ajunga banii de mancare. Vreau sa cunosc lumea. Merg si pe jos, nu e problema. Dorm sub poduri, dorm in parcuri, in paduri sub cerul liber, mananc orez fiert, fac focul sa nu mor de frig. Eventual sa zicem ca mi-as lua si o bicicleta cu mine... poate. Asta as faceo cam 30 de ani pana vad toata lumea. Apoi mas angaja si mas stabili undeva sa muncesc sa fac bani si sa calatoresc iar prin lume, de data asta la clasa I sa fac o comparatie. Daca mai apare si o fata pe undeva pe drum nu ma deranjeaza...de preferat sa nu imbatraneasca nici ea. Nu cred ca as suporta s-o vad cum moare de batranete si eu nu . Dupa ce termin si cu asta cred ca as dona banii ramasi, si iar as calatori de data asta vreau sa invat de la celelalte culturi. Miar placea sa stau cu vreun trib din africa cateva luni poate un an... Ok pana aici am cam 70-80 de ani nu? Miau mai ramas cam... o eternitate apoi cred ca mias relua viata obisnuita sa-mi fac priteni sa ma distrez cu ei... poate intemeiez si o familie, sa cresc copiii si dupa ce cresc vreau sa-i iau si pe ei intr-o alta calatorie. Apoi cred ca as incepe sa scriu o carte... si apoi pur si simplu as observa cum evolueaza lumea, societatea. Pana aici sunt cam 120 de ani...eh bine atunci pana la sfarsitul lumii cred ca mias petrece timpul cu persoana iubita si as ajutao si pe ea sasi implineasca visurile. Apoi cred ca as cadida la presedintie pana ies macar o data presedinte. Am timp. Vreau sa vad cum este. Cam atat. Dupa aceea ori as face munca de caritate pana mor toti ori mias dona organele ca si altii sa traiasca. Eu nu mai am dc. Am terminat. Bn cum nu am atata timp o sa sar peste cateva etape in viata reala.
Nuuu, nu as vrea! Pentru ce sa traiesc o vesnicie? sa ajung o batranica ciufuta, zbarcita si nebuna si sa imi fuga ochii dupa baieti frumosi si ei sa imi zica "mamaie du-te acasa ca te cauta cineva"? Si sa muncesc o vesnicie? Si sa vad cum mor toti apropiatii mei si eu raman singurica? nuuu, eu vreau sa traiesc pana pe la 55-60 si dupa aia gata, nu vreau sa ma uit in oglinda si sa-mi plang de mila...
Classiffied întreabă: