Ai sansa sa socializezi. Si cam atat .
Mie mi se pare trist sa te inchiriezi asa, ca un obiect.
Nu merge. Sa vezi in europa cate romance se baga pe bascalie cand apare aplicatia. Dupa un sex zice gata s-a terminat timpul si tu mai ai 6h pana se termina chiria lol
A existat un matemacian care a dovedit printr o ecuatie ca nu exista alturism,toata viata a vrut sa dovedeasca ca nu e adevarat,dar nu a reusit niciodata din pacate sa sinucis la batranete,nu exista alturism exista un fel de recompensa reciproca,eu isi ofer ceva si astept ceva de la tine, un fel de troc, desi ce ne mira asta? daca am scapa de ipocrizie am vedea adevarul mai bine nu spun ca nu exista sentimente, iubire, empatie dar totul se face dintr un anumit interes
De ce ți-ai închiria o iubită.
Prostituția o înțeleg, dar nu și chestia asta.
Nu poți cumpăra emoțiile unui om.
Nu e iubita Sebastian695 deci, nu "cumperi" emotiile nimanui.
Exista un astfel de serviciu in Las Vegas, de vreo 20 de ani.
Chemi o astfel de "prietena" (acesta este termenul, NU "iubita"), si vine o tipa extrem de decorativa (nu la modul sexual sau vulgar), de arati si tu bine pe langa ea, sta pe langa tine, o plimbi prin cazinouri, iti arata orasul, luati cina sau te insoteste la intalnirea de afaceri pe care o ai, TOTUL, fara sa o atingi pe altceva decat brat.
E un...ficus cu personalitate, pe care il plimbi cu tine 24 de ore pentru a face impresie.
Nu stiu de unde a inteles lumea ca asa ceva e "iubita", dar probabil chinezoaicele care au imprumutat chestia asta din Taiwan, s-or deda si la iubeli.
Nu cumpara emotii, doar compania ei. Tipa din video nu accepta nici atingeri, doar o strangere de mana, deci nu are sens. Doar daca te simti in ultimul hal de singur si n-ai cu cine sa vorbesti sau cu cine sa te joci pe calculator recurgi la asa ceva.
Exact asta zicem, înțeleg prostituția, dar pe asta nu nu înțeleg. De ce vrei să cumperi compania cuiva?
anonim_4396 întreabă: